|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Βάζουν ότι έχουν, παρτε το χαμπάρι. Μου έσκασε η μπροστινή σε 1200 του 10 και μου έβαλαν πάλι sowa.
|
|
|||
|
|||
Sorry αδερφε δεν το καταλαβα. Παραθετω το κειμενο του φιλου skyhigh που ειχε ψαξει το θεμα
" Καλησπερα παιδες απανταχου, πριν απο 2 μερες ειχα τηλεφωνημα απο την BMW Hellas...
Πιο συγκεκριμένα ηταν ο τεχνικός υπεύθυνος για τις μηχανες με τον οποιον συνομιλήσαμε περιπου ενα δεκαλεπτακι. Η απαντηση στο ερωτημα μου γιατι η δεν τοποθετηθηκε WP στη μηχανη ηταν οτι ακομη δεν εχει σχεδιαστει απο τη WP αναρτηση για το συγκεκριμενο μηχανακι και δεν υπαρχει διαθεσιμο αμορτισερ εκτος απο αυτο της SHOWA (μιλώντας παντα για ESA).... Φυσικα στο καπακι τον ρωτησα πως γινεται να υπαρχει για adve του '09 και οχι για το δικο μου('10), η για '08 και η απάντηση ηταν ακριβως η ιδια... Οταν τον ρωτησα γιατι δεν εγινε καποια επισημη ανάκληση στις προβληματικές παρτίδες της SHOWA μου ειπε οτι πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικα...!! Ακουσα και καποια στιγμη οτι η αναρτηση ειναι ενα μερος της μηχανης που δουλευει συνεχεια και ειναι φυσιολογικο να χαλαει.... και χρειάστηκα 2 υπογλώσσια να γλιτώσω το εγκεφαλικο.... Δυνατοτητα για περαιτερω ψαξιμο των οσων μου ειπε υπαρχει αλλα διαθεση για ψαξιμο δεν υπαρχει καθολου...." Τωρα αμα ο τυπος στην BMW λεει μαμακιες ε τοτε και εγω μαμακιες λεω. Απλα μου φαινεται λογικο. Βασικα εγω πηγα το μηχανακι σημερα και με ειπε ο υπευθυνος αφου το τσεκαρισε οτι στειλαν W.P. Τι να πω????? |
|
|||
|
|||
τι να πω..
Last edited by squad; 04-04-2012 at 14:07. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Διαβαζεται και ως βαζουν οτι γουσταρουν... . . . . . . και το βασικοτερον...βγαζουν οσα γουσταρουν |
|
|||
|
|||
μια αφελής ερώτηση ...
τη μπροστινή πως τη καταλαβαίνουμε αν σκάσει? που κοιτάμε? καμία φώτο υπάρχει? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στο ποστάρισμα 35 είναι οι ανάλογες φωτογραφίες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν πάντως θέλετε ταξίδι μακρινό τύπου όχι πιά δάκρυα και δεν μπορείτε τις απλές μοτοσυκλέτες χωρίς κάγκελα χρώματα και εμφάνιση τότε αυτή μπορεί να είναι η λύση! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ας κάνω κι εγώ join στο club... Το 2009, μετά απο 23 μήνες απο τοτε που την αγόρασα (παραγωγή 08/2007, αγορά 11/2007), με γυρω στα 25.000 χλμ έσκασε κι η πίσω δική μου.. showa . Την αντικατέστησαν πάλι με showa στο συνεργείο του Γέρακα. Περίμενα βέβαια καμιά εβδομάδα... Απο τότε έχω κάνει τόσα κι άλλα τόσα χιλιόμετρα και μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αλλά μια WP πολύ θα την ήθελα... Ακούς Άγιο Βασίλη;;; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW και σπασμενο μοτερ....... | Dimitrism | Τεχνικά θέματα διάφορα | 114 | 14-03-2011 10:31 |
Πως μπορεί να εκφραστεί ο ΄΄Κανένας΄΄ τον δημοσκοπήσεων; | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-10-2010 15:17 |
Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων | vasorfa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 20-08-2010 12:23 |
Ενας αγανακτησμενος πολιτης. | georgekostas | Διάφορα | 57 | 30-12-2009 23:36 |
Μεθυσμενος | wolferin | Ανέκδοτα | 13 | 11-04-2009 22:52 |