|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπλουζάκια GS Forum !!!
Αντώνη τώρα μόλις είδα την απάντησή σου,ξαναμέτρησα όπως μας έχεις συμβουλεύσει,η μέτρηση έδειξε 58 cm. Εγώ πάντως τα έπλυνα και τα έβαλα στεγνωτήριο στο ζεστο πρόγραμμα μεμονομένα και κάπως μαζεύτηκαν.Τις φοράω πάντως αν και λίγο άνετες.
|
|
|||
|
|||
Αντε και καλλα ταξιδια Αντωνης.
|
|
|||
|
|||
Τάσο το ποσον σου ειναι 21 ευρώ θα τα ετημάσω αμέσος ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
Αντώνη καλημέρα το ποσό των 21ευρω κατατέθηκε με αριθμο TUN:201307059190210031
από ΤΑΣΟΣ70 Η διεύθυνσή μου:############### Αναστάσιος ####### ############ ######## Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 08-07-2013 at 11:49. Λόγος: Διαγραφή στοιχείων ! |
|
|||
|
|||
Τάσο καλή σου ημέρα εφυγαν σήμερα οταν παραλάβης ενημέρωσε ευχαριστώ.
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 08-07-2013 at 11:50. Λόγος: Διαγραφή στοιχείων ! |
|
|||
|
|||
Αντώνη τα πήραμε τα μπλουζάκια.Όλα ΟΚ.Ευχαριστούμε
|
|
|||
|
|||
Καλοφώρετα!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ενα μεγαλο.ευχαριστω στον φιλο ευτυχη και στον κυριο αντωνη για τα πολυ ωραια μπλουζακια και ενα μεγαλο ευχαριστω για την εξυπηρετηση που μου εκανε ο κυριος αντωνης.
|
|
|||
|
|||
Αφού λοιπόν έχω μείνει πολλές φορές ευχαριστημένος
με τα μπλουζάκια από τον κ.Αντώνη Γολονάκη (Solon) κ την ποιότητά τους προχωρώ σε ακόμη μία παραγγελία με σκοπό ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ FORUM 1 polo κοντομάνικο MEDIUM ΜΠΛΕ ΒΑΘΥ (NAVY) 1 polo κοντομάνικο LARGE XAKI 1 polo κοντομάνικο XL ΜΠΛΕ ΒΑΘΥ (ΝΑVY) -Το ΧΑΚΙ κ το XL ΜΠΛΕ με κέντημα στο στήθος BMW GS Forum κ χάρτη της Ελλάδας με την ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστοχώρου μας. -To ΜΠΛΕ MEDIUM με κέντημα στο στήθος BMW GS Forum κ ΑΝΕΥ (ΧΩΡΙΣ) χάρτη της Ελλάδας με την ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστοχώρου μας. Αναμένω επιβεβαίωση, το ακριβές ποσό κ στέλνω Π.Μ. με διεύθυνση για την αποστολή. Ο Θεός μαζί σου κ.Αντώνη. Last edited by Papadopaidi; 26-07-2013 at 21:26. |
|
|