|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλοκαιρινό Αντάμωμα GS-FORUM
Κάπου εδώ να σας ενημερώσω ότι αύριο μετά τις πέντε το απόγευμα εγώ sid2011 και o bagelis gar θα είμαστε στον άγιο Θεοδόσιο με ενδιάμεση στάση στον πλάτανο στη μυκανη για να υποδεχτούμε τους πρώτους εκδρομείς του ανταμώματος του GS FORUM !!
Ενώ την άλλη μέρα θα είμαστε στο κολυμβητήριο τρικαλων απο τις 9 η ώρα το πρωί μέχρι τις 9,30 περίπου για όποιον θέλει να έρθει μαζί μας για το αντάμωμα όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας τα τηλέφωνα είναι στο προφίλ του καθενός μας ! Για την ώρα καλό ταξίδι σε όλους καλά χιλιόμετρα και καλή μας αντάμωση !! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλέ μου φίλε Αργύρη, ο Φώτης βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία κεντραρίσματος της φωτογραφίας στις αναρτήσεις που ανεβάζει. Θα μάθει να φτιάχνει διαδρομές στον γουγλη, χμμμμμμ...για να σκεφτώ.....σε καμιά 10 χρόνια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τον ισοπέδωσες τώρα.
|
|
|||
|
|||
Τον συγχωρώ Δημήτρη γιατί κατά βάθος (πίσω από την κοιλιά δλδ) κρύβονται αγαθές προθέσεις. Δεν είναι τυχαία και η συνάντηση στη Μύκανη.
(Άντε να δούμε πότε θα βρεθούμε οι δυο μας......) |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα απο Καρδίτσα....
Ήρθα να τσεκαρω τα τσιπουρα του Αργύρη.... |
|
|||
|
|||
Νομιζεις οτι μπορεί ετσι απλα να με ισοπεδώσει ?
αστον να λέει οτι θέλει του την έχω στημένη αύριο ! |
|
|||
|
|||
Τι διαμαρτύρεσαι , δήθεν δεν θέλεις έτσι ! άντε κερνάω το καφεδάκι ................ εσύ το κεμπάπ ... αργυρηηηηηηη ακούς να είσαι εκεί !!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλεκο κριμα και ειχα να σου φερω και σπιτικο τσιπουρο μονο για σενα. Να εισαι καλα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
spitiko Chania |
|
|