|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αποχαιρετώντας τον Βροχίδη, για ....
Το φώτο-υλικό ψήνετε !!!!
|
|
|||
|
|||
κανονιστε το εσειs: κ γυριζουμε κ στισ 5 το πρωι
|
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστούμε πολύ Βαγγέλη R21 για την προσφορά σου!!! Last edited by Billy-Bo; 22-05-2013 at 11:52. |
|
|||
|
|||
KAΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΒΙLLY,ΘA TO ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΘΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.
|
|
|||
|
|||
Σ' ευχαριστώ ... ειναι όνειρο που έγινε πραγματικότητα ...!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
.. Bλέποντας τις φώτο μου, αναρωτιέμαι πως να ξεκινήσω... Λίγο το χύμα της υπόθεσης, λίγο το γρασίδι της περιοχής, μου έρχετε στο μυαλό ένα αγαπημένο μου τραγουδάκι των Gun's N' Roses, το Paradise City ... Oι παλαίμαχοι της εποχής μου, θα το θυμούνται... "Take me down to the paradise city Where the grass is green and the girls are pretty Take me home" Ετσι ήτο το μέρος, καταπράσινο με όμορφες καλλονές παραταγμένες! Και κόσμος, λαός ... Καταρχήν, μιας και έλειπα για τεχνικούς λόγους το Σάββατο, από την εκδήλωση, ρωτούσα τους θαμώνες τι παίκτηκε... Ολοι μου είπαν μια λέξη.... ΧΑΜΟΣ... ΧΑΜΟΣ στο ίσιωμα ! Οι τελευταίοι κοιμηθήκανε στις 6.30 το πρωί... Εσκασα, έλλειψα από τέτοια φάση... Ατιμε Μέρφι με τους νόμους σου... Ας πάμε την Κυριακή που ήμουνα απίκου από νωρίς ... Αφιξη μου, στις 9.00 περίπου... Παρατηρώ με την πρώτη, σκηνές πολλές σκορπισμένες παντού! Μέχρι και επάνω στο σπιτάκι... Τοπίο καταπράσινο με λίγη ομίχλη λόγω υγρασίας.. Λαός να πίνει καφεδάκο και κουσκούσι το τι έγινε την προυγούμενη, γύρω από μια τεράστια εστία μισοσβησμένων κάρβουνων! "Μηχανές" να ροχαλίζουν ακόμη... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπραβο Argi για τις φωτο , δωσε πραμα , ειναι σαν να μην φυγαμε ποτε απο τη γιωρτη!!
|
|
|