|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου
Βασίλη σου ζήτησα να μην αναφερθεί!
Εκεί στο Πήλι, και εξ εταιτίας τεραστίου άγχους και ανησυχίας ως προς την πλήρη κάλυψη του προγράμματος, ο Βόας Κροταλίας Χατζηλίας ελάμβανε ειδική θεραπευτική αγωγή, που την συνέστησε ο γιατρός την ομάδας Carduellis. Μόνο μετά την επιτυχημένη κάλυψη της διαδρομής και του προγράμματος ο Χατζηλίας διέκοψε την αγωγή του, η οποία είχε το φρικτό αποτέλεσμα να ασπρίσουν τα μαλλιά του κατά τόπους.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πολλά υποθέματα ανοίγουμε κάτω από την μονοήμερη εκδρομή.....
Έχω δει δραματική αλλαγή τον τελευταίο χρόνο. Φαντάζομαι τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια (GeorgeP σταμάτα να γελάς...)... |
|
|||
|
|||
..... ου γαρ έρχεται μόνον...
|
|
|||
|
|||
Πάντα τέτοια.............
|
|
|||
|
|||
σε περίμενα βρε MARK....να μου πεις εντυπώσεις
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αντε ντε!!!να σας παρουμε ματι |
|
|||
|
|||
αφού στο είπα, θα σου αρέσει η παρέα!!!
|
|
|||
|
|||
Το λοιπό:
Άλλη μια εκδρομή ολοκληρώθηκε δίχως να κάνουμε ούτε τα μισά απ' οσα σχεδίαζε ο οργανωτής της, ακριβώς γιατί όλοι πέρασαν καλά και ήταν "γεμάτοι" από την παρέα. Πριν προχωρήσω στις καταγγελίες, να δηλώσω οτι το πιό διασκεδαστικό πράγμα στην εκδρομή ήταν.. ο Μισέλ Χατζηλίας. Κάθε τρείς και λίγο στα καλά του καθουμένου πεταγόταν ορθός και έβγαζε μια ανακοίνωση! - "λοιπόν παιδιά εγώ προτείνω τώρα να.." κλπ Εμείς από την τρομάρα κοντεύαμε να στραβοκαταπιούμε τη μπουκιά και να πάμε άκλαυτοι! και να πας από κανά σοβαρό κοψίδι κάτι λέει, να πας από λουκουμά όμως;; ε δε λέει! Ευτυχώς η Σταματία πρότεινε να αναλάβουμε εμείς το 1ο μέρος της εκπαίδευσής του ως συζύγου (στρώναμε και boxer και συζύγους σ' αυτή την εκδρομή!) και πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας: - Αριστερά πρότεινε αυτός, δεξιά εμείς.. - Κοχύλι πρότεινε αυτός, Πήλι εμείς.. - Μπροστά ήθελε να μπει, πίσω τον καταλήγαμε.. - Λίμνη Ευβοίας ονειρευόταν, σε μια ####λίμνη σε σκουπιδότοπο παραδίπλα τον πήγαμε.. - Από Αιδηψό για επιστροφή αυτός, από Χαλκίδα εμείς.. - Κοντολογής, με 20 μηχανές οπλαρχηγός ξεκίνησε, μόνος του ως ιπποκόμος της Σταματίας επέστρεψε.. Αυτό που πήγαμε δεν ήτανε εκδρομή, η "Ομόσπονδη Δημοκρατία του Χατζηλία" ήταν! Βρε Μισέλ.. Μικρός είσαι αλλά θα μάθεις πως στη ζωή και στο γάμο: 1. Τα προγράμματα είναι για να καταπατώνται.. 2. Τα ωράρια για να μην τηρούνται.. 3. Οι λίστες για να ακυρώνονται.. 4. Οι αρχηγοί (και σύζυγοι) για να ταλαιπωρούνται.. 5. Οι μπύρες για να πίνονται παγωμένες (άσχετο αυτό!) Επίσης να καταγγείλω δημόσια δυό άλλες "φάτσες": 1. Τον ύπουλο διασπαστή El Capitain: μετά το λουκουμά "τρόμαξε από τη ζέστη" τάχα μου ο ποντοπόρος, την έκανε με σιγανά από την παρέα και πήγε να αράξει prive στο Κοχύλι. Το απόγευμα που περάσαμε κι εμείς από εκεί, μόλις είδαμε τις σερβιτόρες του βγάλαμε το καπέλλο! Συγχωρεμένος μπρε!! (αλλά δε μας τόλεγες νωρίτερα!;;; ) 2. Τελευταίο άφησα το μπυρόφιδο που μου κάνει το φίλο. Έπινε σαν σφουγγάρι τις Fix και μετά τις χρέωνε στο.. μαγαζάτορα ο αθεόφοβος!! Τώρα κατάλαβα τι εννοεί το aeriko όταν τον ρωτάς κάτι και απαντάει: "θα το fixάρουμε"!! Ασε που μετά "έξυνε κύλιντρα" στον Άγιο και με ρώταγε η γυναίκα μου : -"Νότη αυτός έχει το ίδιο με το δικό σου;" - "Ναι" της μούγκριζα.. - "Και γιατί το γέρνει τόσο στις στροφές;" - "Να.. εμ... χμ.. ξέρεις αγάπη μου δεν το γέρνει, ..του γέρνει γιατί είναι πιο χοντρός από μένα !!" Αιντε με τις υγειές μας και στην επόμενη εκδρομή. ΥΓ: Ενα μεγάλο ευχαριστώ από μένα και τη γυναίκα μου σε όλα τα παιδιά του φόρουμ και ιδιαιτέρως σε 1. Margot: Ακολουθούσα τη Μαργαρίτα και γλύτωσα τα κουτουλητά της γυναίκας μου και το "Νότη μην τρέεεχεις!!". Πρώτη εκδρομή που γύρισα δίχως πονοκέφαλο! 2. Vpentzas: από τη στιγμή που τον κάρφωσα στη Λίτσα οτι πήρε 3 (ολογράφως: τρεις) μηχανές σ' ένα χρόνο, έπαψε να μου γκρινιάζει οτι όλο ξοδεύω για τη μηχανή!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μονοήμερη εκδρομή !!!! | arisxios | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 09-09-2009 19:12 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 14:53 |
Λίμνη Τσιβλού - Κυριακή 25-01-09 | Κύρος Γρανάζης | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 141 | 19-02-2009 12:19 |