|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- Δώρα πίττας ----> 2013 ----
Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους!
Εγώ με την σειρά μου πήρα ένα μπλουζάκι GSforum(No177) και μια δωροεπιταγή των 50€(No117)! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω το gs forum,τους χορηγους των δωρων αλλα και την θεα τυχη που μου εστειλε 2 ακομα flaps απο την Mpf για να τα βαλω πανω στο κρανος [],αλλα και ενα ζευγαρακι ελαστικα απο τον Περιστερα μιας και ακουσα καλα λογια για τα καινουργια next.....
Kαι του χρονου να ειμαστε καλα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και εις αλλα με υγεια καλοφόρετα & καλοτάξιδα να είναι |
|
|||
|
|||
καλησπερα παιδες!!!!μπηκα το μεσημερι απο το κινητο μου να δω τι αντιστοιχει στα νουμερα μου απο δωρα και ειδα το 107(πλυσιμο μηχανης MOTO MARK)και 187(ενα ζευγαρι γυαλια POLAROID)σε μια λιστα με 503 δωρα...τωρα μπηκα πριν απο λιγο και ειδα στο 107(ταμπακιερα βιδες)και στο 187(1 μπλουζακι GS) με μια λιστα 436 δωρα δεν ειμαι κανενας παραπονιαρης αλλα και κανενας αναποδος το λεω καθαρα απο παρατηριση δεν υπαρχει θεμα παρεξηγισης απλη απορια τιποτα αλλο
ευχαιστω πολυ Last edited by Savvasko; 04-03-2013 at 01:49. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλοριζικα τα δώρα σου ! |
|
|||
|
|||
καλημερα!!!!κοιταξα επισης και τα δωρα του 12 μηπως κοιταξα το μεσημερι αλλα τιποτα....σημασια εχει οτι ηταν ολα τελεια εχθες ευχαριστω και εγω με την σειρα μου ολο τον κοσμο που χρειαστηκε για την υλοποιηση της κοπης της πιτας!!!!!χαρηκα πολυ που γνωρησα απο κοντα και τον νικο τον λεοντοκαρδο παρ ολο που δεν εχω ξανα βρεθει με αυτον το ανθρωπο με εκανε να νιωσω οικεια......να στε ολι καλα!!!!και του χρονου
|
|
|||
|
|||
Εξαιρετικά δώρα, από εξαιρετικούς χορηγούς, για μια εξαιρετική παρέα! Μπράβο σε όσους "τρέξανε" αλλά και σ' αυτούς που αψήφησαν τα χλμ και βρέθηκαν σ' αυτήν την ξεχωριστή συγκέντρωση!
Να χαρείτε τα δώρα σας, και του χρόνου με υγεία! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Εδώ είσαι ... στη λίστα δώρων του 2011 ... . |
|
|||
|
|||