|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tσαντες ("εσω-εξω") για GS, GSA και οχι μονον!
παρέλαβα και εγώ (TALON) όλα μια χαρά, ευχαριστώ πολύ τον Θανάση και εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.
|
|
|||
|
|||
CASE IN ALU ADV
hello ...
μιας και χρησιμοποιείτε το CASE IN ALU ADV πάνω από 6 μήνες, προβλήματα είχατε (όπως να βρει στον λασπωτήρα ή κάπου αλλού)? |
|
|||
|
|||
Πριν λίγο καιρό έλαβα και εγώ από Αμέρικα τους παρακάτω σάκους για το εσωτερικό των βαλιτσών μου.
Η ποιότητα πάρα πολύ καλή με πολύ καλές ραφές. Σε πρόσφατο ταξίδι Πελοπόννησο τους έκανα τα εγκαίνια, βολικές μεν και γλυτώνεις το βάλε βγάλε στις βαλίτσες, χάνεις χώρο και μάλιστα αρκετό στα μείων, αν είσαι μοναχικός καβαλάρης ίσος είναι ποιο χρηστικές, αν είσαι «συρόμενος» με την γυναίκα από πίσω αυτό που θα σου αφαιρέσει ίσος είναι σημαντικό. Μάλλον θα έχουν καλύτερη τύχη και χρηστικότητα πάνω από τις πλαϊνές μια και είναι αδιάβροχες. Τις πήρα απο εδώ. R1200GS |
|
|||
|
|||
Γιατί χάνεις χώρο;;; Δεν μπαίνουν ισα-ισα;;;; |
|
|||
|
|||
Ωπ…σε ξέχασα εσένα, Ίσα ίσα χωράνε μέσα αλλά αφαιρούν ίσο χώρο με τον όγκο τους και λίγο παραπάνω γατί κάτι γωνίες και κούρμπες που έχει η μία τις χάνεις. Τώρα που ήμουν ταξίδι εξωτερικό πριν φύγω τις δοκίμασα και δεν έλεγε, τις έβαλα από επάνω για κάτι δεύτερα μποφάν κλπ…. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"πεϊκή πρόθεση" τοποθετούσαν στο 401 ΓΣΝ για να έχουν στύση οι αξιωματικοί | xvitos | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 04-08-2011 18:45 |
Ακαδημαϊκή διάλεξη με "live" γυναικείο οργασμ | SenseiG | Κόσμος | 8 | 21-03-2011 11:35 |
Πανελλήνια έκθεση "Κρήτη 2010" στις 30 Σεπτεμβρίου | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 22-09-2010 10:56 |
"Λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας. Ο νέος μεγάλος ΚΙΝΔΥΝΟΣ." | bill13 | Χρήσιμα | 17 | 16-06-2010 13:23 |
"Ειδικός" εξοπλισμός στη μοτοσικλέτα .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 04-03-2009 10:08 |