|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δώρα πίττας - 2011
να ευχαριστήσω και γω για τα δώρα που πέτυχα
δεν έχει τόση μεγάλη σημασία τι ήταν..... η χαρά ότι κάτι πήρα ήταν μεγάλη. ευχαριστώ τους χορηγούς αλλά και τα παιδιά που τους πλησίασαν και πήραν αυτά τα δώρα τις δύσκολες αυτές μέρες τα .... δώρα είναι σπάνια και πάλι ευχαριστώ όλους για όλα |
|
|||
|
|||
Να ευχαριστήσω και εγώ το forum και όλα τα παιδιά που έτρεξαν για να συγκεντρώσουν τα δώρα.
|
|
|||
|
|||
Βρε σεντόνια βρε γραβάτες βρε τακάκια!!!
Viva Gsforum viva, viva Ευχαριστήσαμε σε άλλο νήμα ευχαριστούμε και εδώ, για τα δώρα αλλά κυρίως για τον ανιδιοτελή κόπο των οργανωτών και των διοργανωτών... είδα ιδρωμένα μέτωπα την ώρα που εμείς χαλαροί περνάγαμε όμορφα...με τις μάσες και τις πιοτούρες μας! Αυτά τα ιδρωμένα μέτωπα θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως αλλά και τα αγχωμένα πρόσωπα που δουλέψανε για να περάσω εγώ τέλεια Μπράβο στους Νίκο, Δημήτρη, Σταύρο, Θανάση, Αργύρη, Νίκο, Σταύρο, Κώστα και κανά 2-3-4-5 ακόμα που δεν σας ξέρω με τα ονόματα σας σας ευχαριστώ γιατί ιδρώσατε στην κυριολεξία για να περάσω εγώ καλά!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σκέτη γκρίνια είσαι βρε παιδάκι μου. . . Στάκα λίγο Πρώτα απ' όλα σου τηλεφώνησα για το δωράκι που μου έκανες. Ακόμα δεν κατάφερα ομως να το ενεργοποιήσω, γι' αυτό έλα στην πίτα μας μπας και πάρει μπρος Ένα MP3 player Trekstor i.Beat Sweez 2GB - CpretenteriS Ο καιρός πέρασε χωρίς να το καταλάβω, μιας και ήμουν σε νιρβάνα, από το δωράκι του KRASOPATERAS. Μια συσκευασία από 2 φιάλες κρασί "ΡΟΔΙΤΗΣ" & "MERLOT" - KRASOPATERAS Και τέλος βρίσκομαι στην διαδικασία - προσπάθεια, να αποκτήσω ένα ακόμη τέκνο, (μακρυά από 'μένα, τέσσερα είναι αρκετα ), μπας και αξιοποιήσω το δώρο του pirate Έκπτωση 50% στην φύλαξη βλαστοκυττάρων απο την omnigen Α.Ε. Αξίας 900€ - pirate Να είστε όλοι καλά και να μοιραζόμαστε χαρούμενες κςι ευτυχισμένες στιγμές |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εμένα με ξέχασες , αλλά δεν πειράζει εγώ σε ευχαριστώ για τα ζουμερά Αργίτικα πορτοκαλάκια σου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ούτε εγώ πήρα ευχαριστήρια, για τα δώρα που έκανα, αλλά ούτε τραβάω κανένα ιδιαίτερο ζόρι... Εάν θέλει να εκφράσει κάποιος κάτι, βήμα πάντως υπάρχει.... Το έκανα με την καρδιά μου, για το ίδιο το FORUM, και όπως λεει ο λαός μας, «κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό»..!!!! Αλλά μιας και το αναφέρεις, εγώ τουλάχιστον, στον δικό μου δωροθέτη, έστειλα εμαιλ-ευχαριστήριο και μάλιστα θα προσπαθήσω να αναπτύξω και μία συνεργασία μαζί του... Καλή σου ημέρα Κώστα μου.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ειναι και καποια πραγματα,που εννοουνται......
ασε που θα χρειαστουν καμμια χιλιαδα ποστ..... |
|
|||
|
|||
Επειδη ο κυριος CP μας την ειπε ευγενικα,[μην παρεξηγιεσαι κωστα μου,πλακα κανουμε ],να ευχαριστησω κι εγω τον γιαννη [MARK] για τον πολυ χρησιμο ανταπτορα 12v που κερδισα.Να ευχαριστησω επισης τον comander junior που μου παραχωρησε το δωρο του [γιατι το ποδηλατο του δεν παιρνει μανιταρια τροχου],ο οποιος ευχαριστει τον γιαννη [MARK] για το δωρο αυτο.Μακαρι σε καθε τετοια εκδηλωση να μαζευονται τοσα δωρα και ακομα παραπανω,τα οποια ετσι κι αλλιως καταληγουν σε εμας τους ιδιους.
|
|
|||
|
|||
Και εγώ από μεριάς μου ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τα δώρα τους, το Κρητικό βιολογικό κρασάκι που το ήπιαμε επιτόπου το πράσινο ρολογάκι που το ερωτεύτηκε η ανιψούλα της γυναίκας μου και φυσικά το Ετήσιο Service στη BMW Moto Genesis
Άντε και του χρόνου
Last edited by eytyxios; 23-02-2011 at 11:11. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |
Λίστα δώρων της πίττας 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 73 | 01-02-2010 23:45 |