|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ορεινή εκδρομή και κοψιδο-κατάσταση στον Παρνασσό το Σάββατο 13/11/2010 !!!
Όλα ήταν τέλεια!!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ορεινή εκδρομή και κοψιδο-κατάσταση στον Παρνασσό το Σάββατο 13/11/2010 !!!
μπραβο παιδες.Το ''βουνο αυτο ειναι μοναδικο.
Ευγε.Και στα επομενα πριν χιονισει |
|
|||
|
|||
Mια πολύ όμορφη παρέα
σε μια πολύ επιτυχημένη εκδρομή! Μπράβο Κώστα για τη διοργάνωση, μπράβο σε όλους που συμμετείχαν! Άντε και στην επόμενη... |
|
|||
|
|||
Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση του υλικού! Πέρασα από το σπίτι τώρα για λίγο, να πω μία καλησπέρα και φεύγω για το υπόλοιπο της ημέρας! Το βραδάκι θα είναι έτοιμα όλα! Bye!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σ'ευχαριστώ εκ' μέρους όλων μας, Δημητρό !!!!!
|
|
|||
|
|||
Ηταν η πιο "politically correct" εκδρομή, στην οποία έχω συμμετάσχει. Αυτός θα ήταν ο ιδανικός τίτλος για την εκδρομή, αν δεν υπήρχε ένας άλλος καλύτερος: Dr. Jekyl & Mr Hayde. Ο CpretenteriS έδωσε στο C την πραγματική του διάσταση: Captain Και μετατράπηκε από Dr. Jekyl σε Mr Hayde. Ανηφόρισα μετά τα πρώτα διόδια, περιμένωντας να βρω το γελαστό παιδάκι, που μόλις έχει αποκτήσει το καινούριο το παιχνίδι για να κάνουμε τρέλες και συνάντησα τον Καπιτάν Πρετεντέρη. Με έντονο τόνο στη φωνή, με μέμφθηκε, γιατί δεν είχα βάλει στη σειρά με τις άλλες την μηχανή μου, για να βγουν καλύτερες οι φωτογραφίες και έφυγε. "Μπα θα μου φάνηκε, επειδή είμαι αγουροξυπνημένος", σκέφτηκα, αλλά είχα κάνει λάθος. Ο λόγος που δε το συνέχισε είναι ότι υπήρχαν άλλες 2 μηχανές σε λάθος θέση και γλίτωσα τα χειρότερα. Μετά από 2 τσιγάρα, ακούω από το βάθος τη φωνή του Καπιτάν Πρετεντέρη, γρήγορη και κοφτή να δίνει οδηγίες. Δεν συγκράτησα και πολλά, αφου είχα αποφασίσει να πιω τον 2ο κάφε της ημέρας στο 90, αλλά κάτι 120 άκουσα, κάτι χιαστί και άρχισαν να μου μπαίνουν ψύλλοι στ'αυτιά γι'αυτό που θα ακολουθούσε. Το μυστήριο, λύθηκε 2 λεπτά αργότερα, όταν την ώρα που πήγαινα στη μηχανή μου, εμφανίζεται μπροστά μου η ευθυτενής κορμοστασιά του Καπιτάν Πρετεντέρη και με κοφτή φωνή μου ανακοίνωσε: "Θα μπεις σκούπα". Ασυναίσθητα το χέρι μου έκανε την κίνηση να τον χαιρετίσει στρατιωτικά, αλλά είχα περασμένο το κράνος και δεν μπόρεσα. Ξεκινήσαμε και έμεινα τελευταίος (αυτό ήταν το μοναδικό πράγμα που θυμόμουν, από αυτά που πρέπει να κάνει μία σκούπα). Η διαδρόμη για μένα μέχρι το 90 ήταν πολύ ενδιαφέρουσα αν και λίγο αγχωτική: Στην αρχή προσπαθούσα να επαναφέρω στη μνήμη μου αυτά που είχα διαβάσει στο forum για τα καθήκοντα της σκούπας, (δεν είχα και πιει και 2ο καφέ). Κάτι πρέπει να έχει γράψει ο Λεοντόκαρδος ή μήπως ήταν κάποιος Ρίκο. Τέλος πάντων, λίγο κάτι θυμήθηκα, λίγο κάτι κουράστηκα, σταμάτησα να σκέφτομαι και το βλέμμα μου έπεσε στο κατράν. Το οποίο έγραφε 110. Το κοίταγα το ξανακοίταγα εκεί αυτό."Ρε μπας και χάλασε σκεφτηκα. Όχι τίποτα άλλο αλλά ποιος τον ακούει τον GeorgeP μετά". Τέλος πάντων, η δική μου μηχανή είναι αξιόπιστη και αφού γράφει ότι πάμε με 110, δεν έχω λόγο να μη το πιστέψω. Και μιας και δεν έχω ξαναπάει με 110 σε άδεια εθνική αποφάσισα να το εκμεταλευτώ. Άρχισα να διαβάζω όλες τις επιγραφές των εργαστασίων που περνάγαμε, να παρατηρώ το σχήμα τους με αποκορύφωμα, ότι μέτρησα και πόσες πόρτες για φορτηγά έχει ο Βασιλόπουλος στην κεντρική του αποθήκη (17)....... Μπορεί όπως έγραψε και ο Κ. Καββαθάς όταν ήμουν έφηβος, "η ζωή ξεκινάει στα 200", αλλά σας διαβεβαιώ ότι και τα 110 έχουν τη γλύκα τους. Συνεχίζεται............ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εχω πέσει κάτω και κυλιέμαι...!!!!!!!! Δεν έχω λόγια.... ΤΕΟ-->ΘΕΟΣ!!! Θα προσκυνήσω όταν μπορέσω να σταματήσω τα γελια...
:sm5::sm5::sm4: Ζω για τη συνέχεια...... Last edited by CPretenteriS; 15-11-2010 at 20:42. |
|
|||
|
|||
Οσον αφορά τη μέση ωριαία ταχύτητα της εκδρομής ένα έχω να πω: Κρίμα που δεν την κάναμε κανα μήνα πριν που ήμουν στο στρώσιμο!!!
ΥΓ. προς τον Captain: Ακόμα έχω μείνει με την απορία, ξέρεις εσύ! |
|
|||
|
|||
μηπως ειχατε ενα μπλε varAdero μεσα στην παρεα γιατι τον ειχαμε στην τουρκια και σκορπουσε με αποτελεσμα να μην τρεχουμε πολυ...!!!!!!
ποντος 2 !!!!! |
Tags |
αράχωβα, παρνασσός, βουνό, κοψίδια, εκδρομή |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φωτογραφίες απ' την εκδρομή στον Βόλο ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 30 | 08-05-2012 15:28 |
Θεσσαλονικο - Αθηναϊκός μεζές το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 57 | 19-10-2010 18:57 |
Έκτακτο Χανιώτικο μπανάκι και... εδέσματα - Σάββατο 14-8-2010 !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 66 | 14-08-2010 23:13 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 19:41 |
Ημερήσια εκδρομή Σάββατο 9-1-10 | giotis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 11-01-2010 09:46 |