|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/1
Τελικά... δε μας θέλει με τίποτα αυτό το ταξίδι... μια με τις εκλογές... μια με τις δουλειές...
Μόλις ενημερώθηκα από το Διευθυντή μου στην εταιρία ότι θα πρέπει να λείψω στο εξωτερικό (Βαλκάνια) από τις 18/11 (Πε) έως τις 20/11 (Σα) σε επαγγελματικό ταξίδι... Τώρα υπάρχουν 2 τινά... είτε σας επιστρέφω τις προκαταβολές... και ακυρώνεται η εκδρομή ... είτε δίνω την προκαταβολή στο ξενοδοχείο... σας επικοινωνώ τα στοιχεία του πρακτορείου... και αναλαμβάνει κάποιος άλλος οργανωτής... Ούτως ή άλλως είναι όλα αναρτημένα... δρομολόγια... ραντεβού... συναντήσεις... φαγητό... βόλτες... τα πάντα...!!! Το ξέρω ότι είναι ξαφνικό... αλλά ανωτέρα βία... επαγγελματική γαρ... Σε περίπτωση που αποφασισετε ακύρωση... Νίκο, Αντώνη, Δημήτρη και Σάκη, στείλτε μου με ΠΜ... αριθμό λογ/σμού ώστε να σας βάλω τα χρήματα το απόγευμα που θα είμαι σπίτι!!! 1/Νikos-x 2/AntonisD 3/Dimitrisb 4/Sakis Συγγνώμη για την αναστάτωση... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/1
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στείλε μου βρε Σοφία μου είτε με SMS είτε με ΠΜ εδώ ενα λογσμό Eurobank και τι ονομα βγαζει για να σας επιστρεψω τα χρηματα!!! Αν δεν είναι Eurobank, στείλε μου ΙΒΑΝ... ευχαριστώ!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα μιλήσεις με το Σάκη αργότερα για το λογαριασμό |
|
|||
|
|||
Επιστροφή προκαταβολών λόγω ακύρωσης εκδρομής:
1/Νikos-x --> Επιστροφή 100 € ΟΚ 2/AntonisD 3/Dimitrisb 4/Sakis 5/TARKAS |
|
|||
|
|||
Αυτά θα τα φάμε... δεν τα γλυτώνεις...
|
|
|||
|
|||
Οπως είναι πανελληνίως γνωστό, όταν λείπει ο GROUP LEADER, και ο διοργανωτής μιας εκδρομής, αναβάλλεται αορίστως, έως δώσει το σύνθημα ο αρχηγός πάλι!!!
Αρα υπομονή FOR NEXT TIME... ΚΩΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!!! Υ.Π. Καιρός να κάτσεις και ένα Σ.Κ σπίτι σου....!!! Last edited by ARGI; 09-11-2010 at 21:34. |
|
|||
|
|||
Eγώ πάλι λέω ,και μετά την παρέμβαση του Νίκου Λεοντόκαρδου να μην τη χαλάσουμε την εκδρομή
τόσο οργάνωση έπεσε από τον Αργύρη. Εγώ με τον Νίκο-Χ είμαστε μέσα διπλοί από Θεσσαλονίκη Σάββατο πρωί. Last edited by Sakis; 09-11-2010 at 21:55. Λόγος: . |
|
|||
|
|||
Βιαστήκαμε λίγο, αλλά όλα διορθώνονται.
Να δώσουμε λίγο χρόνο στα σχέδια μας και να το συνεχίσουμε, σε πείσμα της αναποδιάς. Σάββατο πρωί, αναχώρηση από Σαλλλονίκη και μέσα στο πρόγραμμα που ετοίμασε ο ARGI. Ο δικός μου αργύρης ζορίζετε λίγο, αλλά θα τον ρεγουλάρο, (Προσπαθώ να βολέψω κι ένα καταφύγιο στο Καρπενήσι, το επόμενο Σ/Κ, μετά τον Βόλο ) . . . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by CPretenteriS; 09-11-2010 at 21:52. |
Tags |
τσίπουρα, πήλιο, βόλος, στροφιλίκια, εκδρομή |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
21-10-2010 Βραδυνή συνάντηση στο Βόλο | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 22-10-2010 18:06 |
Στο Conn-x TV το Κύπελλο Ελλάδας για την τριετία 2010-2013 | MARK | Αθλητισμός | 10 | 16-10-2010 16:40 |
Ένα Φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στο Πήλιο και τις ακτές του | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 45 | 01-10-2010 18:11 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο 25-8-10 | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 24-08-2010 12:49 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 05-08-2010 21:58 |