|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο
Πες και την συνεχεια....οτι μετα κατσατε και μιλουσατε για πολιτικα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ναι ναι μετα ειναι ακατάλληλα προς βουλευτες... Last edited by commander; 03-10-2013 at 17:29. |
|
|||
|
|||
Παίδες εσείς πού κάνετε τις διαπιστώσεις για το τι τρέχει κ τι όχι,
θυμίζω ότι όλοι μας αποτελούμε, αυτό πού υπάρχει εδώ.... Ας κρατήσουμε τις διαπιστώσεις στο μυαλό μας και ας προχωρήσουμε σε έργα. .. Μην περιμένουμε τι θα κάνει η διαδικτυακη κοινοτητα forum.gr για τον καθένα μας. Σημασία έχει τι θα κάνει ο καθένας μας για αυτήν. .. R1200GlamorusSpecial |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτο ειναι για μας?????
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άκη τπτ άλλο δεν θέλω να ακούσω από το στόμα σου, εκτός από μία ξεκάθαρη εξήγηση στην εξής απορία μου: Είσαι ναζιστής? Ασπάζεσαι την ιδεολογία του φασισμού? Αυτό μόνο με απασχολεί όσον αφορά το πρόσωπο σου... R1200GlamorusSpecial |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κε εμας τι μας χαλα αν εναι η δεν εναι εγω δεν ειμαι ναζιστης αλλα ειμαι εθνικιστης κε κοιταζω παντα ακροπολη μερια |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η σχέση αυτή είναι αμφίδρομη και καμία από τις δύο πλευρές δεν πρέπει να σταματήσει να δίνει ΑΛΛΑ ΚΑΙ να παίρνει τουλάχιστον ΟΤΙ δίνει η άλλη.... Last edited by moby_gr; 03-10-2013 at 18:16. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το πρώτο πράμα που πρέπει να κανει η αλλη πλευρα ειναι ........ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ..... |
|
|||
|
|||
Eμπιστευσου τον αρειο παγο.
Θα βγαλει αποφαση ακομα και χωρις προεδρο |
|
|