|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπλουζάκια GS Forum !!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα κ.Αντώνη,
τα χρήματα μόλις κατατέθηκαν κ αναμένω με χαρά τα δημιουργήματά σας. Ο Θεός μαζί μας. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παύλο καλές διακοπές ερχονται !!!!!! Έφυγαν ταχιδρομικός σήμερα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα ενημερώσω όταν τα παραλάβω. may the force be with you |
|
|||
|
|||
Κ.Αντώνη καλησπέρα,
ευχαριστώ πολύ παρέλαβα χθες το μεσημέρι. Σωστά τα μεγέθη κ τα χρώματα...όμως έχω κάποιες παρατηρήσεις που τις κάνω με βάση το δικό μου "γούστο"-αισθητική κ ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. Μου άρεσε το προηγούμενο "σχέδιο" με ΟΛΑ να είναι ραφτά διότι έχουν ΠΟΛΥ μεγαλύτερη αντοχή κ στον ήλιο κ στο πλύσιμοκ στο σιδέρωμα. Το καινούργιο σηματάκι της BMW μου άρεσε περισσότερο από το προηγούμενο. Ευχαριστώ πολύ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρεπει φιλε Αντωνη κατα διαστηματα να βαζεις ενα μυνημα με μαζεμενα ολα τα σχεδια χρωματα και να μπει και το πανεμορφο Καστελοριζο μεσα στο χαρτη. Οσο για το θεμα του μονοκυλινδρου το ξαναρωταω και εγω μια και δεν ειδα απαντηση στο θεμα. Τελος αν εχουν αλλαξει καποια σχεδια(σηματακι οπως ειδα στην τελευταια απαντηση) η καποιες σταμπες-κεντηματα βαλε καποιες φωτο μια και θελω να παραγγειλω απλα θα περιμενω μηπως κατι εχει αλλαξει. Ευχαριστω και ενα μεγαλο μπραβο για την δουλεια σου Αντωνη. Last edited by mpampis; 27-08-2013 at 00:09. |
|
|||
|
|||
Ενδιαφέρομαι για διάφορα μπλουζάκια Σε large μέγεθος όπως σε κόκκινο βουνο μαύρο βράχια....και κάποια άλλα για περισσότερες λεπτομέρειες θα μιλήσω τηλεφωνικός με τον Αντώνη....Ευχαριστώ πολύ το forum.
|
|
|||
|
|||
ΒΑΓΓΕΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗΣ
|
|
|||
|
|||
αντωνη μου αν θες απαντησε στο προηγουμενο μυνημα μου....
``Οσο για το θεμα του μονοκυλινδρου το ξαναρωταω και εγω μια και δεν ειδα απαντηση στο θεμα. Τελος αν εχουν αλλαξει καποια σχεδια(σηματακι οπως ειδα στην τελευταια απαντηση) η καποιες σταμπες-κεντηματα βαλε καποιες φωτο μια και θελω να παραγγειλω απλα θα περιμενω μηπως κατι εχει αλλαξει. Ευχαριστω και ενα μεγαλο μπραβο για την δουλεια σου Αντωνη.`` ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπλουζάκια - Καλοκαίρι 2012
Υπάρχουν ακόμα μπλουζάκια;
|
|
|