|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Lone Rider II - Βόρεια και όπου με βγάλει
Και επιτέλους...
Και 10 χλμ μετά.. Πατρίδα... |
|
|||
|
|||
Μου πήρε μισή ώρα να συννενοηθώ με τη Λάουρα για να κλείσω δωμάτιο αλλά τελικά τα κατάφερα..
Κάθε 3 λέπτα, μάθαινα μία ιταλική λέξη, και πάνω που έλεγα εδώ ήμαστε, χτυπούσε το κινητό και μίλαγε ακατάπαυστα 5 λεπτά, κοιτώντας ταυτόχρονα εμένα και λέγοντας " momento, momento" Η Λάουρα... |
|
||||
|
||||
Επειδή δεν βλέπω τη φωτό ... καλή η Λάουρα ;
Sent from my iPhone using Tapatalk !!!
|
|||
|
|||
Στον John είπα, "βγάλει με εσύ στην cortina και τους ξέρω εγω μετα τους δρόμους"..
Ο John με έβγαλε απο μία μαγική διαδρομή στην cortina, και ήταν πλέον η σειρά μου.. 2 είναι τα προβλήματα στους Δολομίτες για έναν μοτοσυκλετιστή.. Η βροχή και η κίνηση.. Και εγω ήμουν εκεί 1 ηλιόλουστο απόγευμα, όταν τα μιλιούνια των βορειοευρωπαίων, πηγαίνανε για φαγητό.. Και λύσσαξα.. Νομίζω ότι τα έκανα όλα.. Giau, Falzarego, Gardena, Sella, Campologno, Valparola, αν ξεχνάω κανένα ας με συγχωρήσει.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είσαι απίστευτος φίλε !! Καλή επιστροφή στην πατρίδα !! |
|
|||
|
|||
Μπράβο Θοδωρή!
Ταξίδευε και για μας που δε μπορούμε φιλαράκι!!! Πρώτο κομμάτι η Λάουρα! Ισαμε 4 εικοσάρες!!!! |
|
|||
|
|||
Οι φωτογραφίες άρχισαν να βγαίνουν, όταν κουράστηκε και ο τελευταίος μου μυς και είχε αρχίσει να βραδιάζει..
Οι φωτογραφίες της Ιταλίας, είναι αφιερωμένες στην Πένυ, που περιμένει να τις δει.. |
|
|||
|
|||
Και συνεχίζω..
Arabba... |
|
|||
|
|||
Και ξανασυνεχίζω...
Κορτίνα... |
|
|||
|
|||
Και η μέρα τελείωσε επιτέλους με ένα κανονικό δείπνο στο χωριό που κατέλυσα, το Auronzo...
|
|
|