|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για πληροφόρησή σας (του τρόπου της ομαδικής) ανατρέξτε στις αρχικές σελίδες του post. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Για να ξεκινάμε σιγά σιγά να φτιάχνουμε μια λίστα συμπληρωματικής παραγγελίας για τις ΒΤ 2.... ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ) ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 1. Arkas
2. nsepas 3. zervas 4. theo 5. ;;;;;; |
|
|||
|
|||
Καλημέρα σε όλους.
Είδα πως μπήκα στην λίστα για την midland bt2. Υπάρχει όμως πρόβλημα σχετικά με την παράδωση επειδή στίς 20 Ιουνίου φεύγουμε ταξίδι και θα την ήθελα τουλάχιστον μια εβδομάδα πρίν. Διαφορετικά θα πρέπει να την αγοράσω μόνος μου. Προφανώς αυτό ισχύει και για τον theo. Αν μπορεί ό Arkas να μου απαντήσει........ |
|
|||
|
|||
Όθωνα το ερώτημά σου είναι εύλογο!
Θα σε συμβούλευα να κάνεις λίγο υπομονή, να δούμε τη συμμετοχή έως την αρχή της άλλης εβδομάδας και ανάλογα πράττεις. Αλήθεια τα φιλαράκια σου που ενδιαφέρονταν, ενδιαφέρονται ακόμα; Εάν ναι, καλό είναι να εγραφούν στο forum (εάν βεβαίως δεν το έχουν κάνει ήδη) να δηλώσουν συμμετοχή στη συμπληρωματική ομαδική, να μαζευτούν τα "κομμάτια" και να προχωρήσουμε άμεσα στην παραγγελία και στην παράδοση. |
|
|||
|
|||
θελω και εγώ ένα BT2 TWIN ....... αλλα φέτος...είμαι ανυπόμονο αγόρι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΗ 12ΟΟ GSA ΑΛΛΑ ΑΠΟ INTERNET ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ FORUM |
|
|||
|
|||
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ zervas & theo ΠΑΜΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ 26/6/2009
|
|
|||
|
|||
ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ) ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 1. Arkas ---------------> TWIN set 2. nsepas --------------> ;;;;;; 3. zervas --------------> ;;;;;; 4. zervas --------------> ;;;;;; 5. theo ----------------> ;;;;;; 6. Mits70 --------------> TWIN set 7. ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ----> ;;;;;; 8. ????-----------------> ;;;;;;
. |
|
|||
|
|||
μπράβο στα παιδιά του φόρουμ και στον Σαββίδη που με αυτή την συνεργασία-φιλια κανουν το καλητερο χρηματικα και ποιοτικα για έμας τους μοτοσυκλετιστες!!!κρίμα γιατι δεν πέρνει χαρτες ανάβασης θα επερνα και εγω....
|
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 19:44 |