|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
Απάντηση: Συμβαίνει τώρα και ... καλημεροκαλησπέρες ... άντε και ... καληνύχτες ...
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλημέρα στα φιλαράκια |
|
|||
Απάντηση: Συμβαίνει τώρα και ... καλημεροκαλησπέρες ... άντε και ... καληνύχτες ...
Καλημερα και καλο ΣΚ σε ολους!!!
|
|
|||
Καλημερα
|
|
|||
Καλημερα σε όλους
|
|
|||
Καλημέρα φιλαράκια |
|
|||
Δευτερη Καλη(μερα) ...
Να με συνχωρειτε που ποσταρω εδω αλλα το εχω μεσα μου και θελω να το πω... Διαβασα με ολο απορια και προβληματισμο τη διαγραφη μενους και την τροπη της ... δεν θα κρινω και δεν θα μπω σε δρομους περιεργους ,απλα θα πω τον προβληματισμο μου... Ειμαι μικρος αλλα μου μαθανε απο μικρο οτι πρεπει να ακους και τις δυο πλευρες και να ξερεις οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση... ποτε εδω μεσα δεν μπηκα να λογομαχισω με κανεναν και να αντιπαρατεθω... ειμαστε 8000+ ατομα με διαφορετικο χαρακτηρα και συμπεριφορα... πολλοι μπορει να μην με γουσταρουν και αλλοι να με κανουν παρεα για αυτο που ειμαι... το ιδιο ισχυει και για μενα... δεν μπηκα για να δημιουργησω προβλημα και να το παιξω πιο ικανος η ανικανος απο κανεναν... Μεγαλα παιδια ειμαστε και ωριμοι... ας σκεφτει ο καθενας για πιο λογο ειναι εδω μεσα... Ευχαριστω και συγνωμη για την παρεμβαση σε αυτο το νημα... |
|
|||
Καλό μεσημέρι στο παρεάκι
|
|
|||
Καλό μεσημέρι Ιωάννη , καλό μεσημέρι και σε όόόλη την παρέα μας!!!!!!!!!!
|
|
|||
Καλησπέρα απο Ηράκλειο με ράκι και όμορφη παρέα Marios g Takis04 Eftixis
Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
|||
Καλό μεσημεροαπόγευμα στην παρέα !!!
Sent from my genious iPad mini, using Tapatalk ! |
|
|