|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αποχαιρετώντας τον Βροχίδη, για ....
|
|
|||
|
|||
Και όπως κάθε κοινωνική εκδήλωση, έτσι και αυτή μοτο-εκδήλωση τελειώνει με... πολύ θράκα & χοληστερίνη !! .... Κάπως έτσι πήρε όστα & σάρκα και το 2ο ΜοτοΑντάμωμα μας στον Αγιο Θεοδόσιο Καλαμπάκας... Τελειώνοντας θέλω απλώς να ευχαριστήσω όλους
αυτούς που τιμήσανε στην εκδήλωση μας. Εύχομαι να το ευχαριστηθήκατε και να περάσατε όμορφα, όπως και εγώ... Αλλωστε αυτό ήταν το ζητούμενο ! Ομορφες στιγμές στον Αγιο Θεοδόσιο Καλαμπάκας... |
|
|||
|
|||
Οπως παντα,απιθανα!!!Μπραβο στον Argi και στους συν-διοργανωτες,σε ολους που ετρεξαν η προσφεραν αλλα και στους συμμετεχοντες για την εκδηλωση αυτη.Υποχρεωσεις μας κρατησαν μακρυα απο την εκδηλωση και φετος,αλλα που θα παει θα μας κατσει,δεν θα μας κατσει?
|
|
|||
|
|||
Μπραβο σας σε ολα!!!!! Καλο ταξίδι Ηλια!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
καλο ταξιδι σε ολους! οι υπολοιποι δεν εχετε φωτο?????? |
|
|||
|
|||
μπραβο σας παιδια .,.,.,.,
φωτης ,βαγγελης , αργυρης εγγυηση καλους δρομους στους ταξιδευτες . |
|
|||
|
|||
Αργυρη για αλλη μια φορα εκανες απιστευτη δουλεια με τη "καμερουλα" σου ,πολυ ομορφες φωτογραφιες και ας περασε μια εβδοαμδα για μενα θα ειναι χαραγμενες για πολυ καιρο ακομα αυτες οι εικονες στο μυαλο μου!! Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια για την υπεροχη παρεα που ειχαμε 2 μερες ολοι μαζι , τον Φωτη που ηταν πανταχου παρων και αγχωνοταν για μας πριν απο μας , τον Βαγγελη που ηταν παντα με ενα χαμογελο και μια καλη κουβεντα στο στομα για ολους αλλα και ειδικα εσενα που με εβαλες στο "τρυπακι" να παρατησω δουλεια , μαγαζι ,υποχρεωσεις και να καβαλισω το "αξιοπιστο" για να παραβρεθω στην ομορφη αυτη εκδηλωση!! Παιδια ενα μεγαλο ευχαριστω για ολα και να εισατε καλα οπου και να ειστε!!
|
|
|||
|
|||
Αργύρη, πολύ καλή φωτοαναφορά!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
........Ευχαριστω!
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕVENT
|
|
|