|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- Δώρα πίττας ----> 2013 ----
Καλημέρα,
είχα την εκπληκτική τύχη να κερδίσω εκτός από το μελάκι του italos και ένα κράνος BMW Sport από τη Motion n' Style.... Αναμένω οδηγίες αφού λογικά πρέπει να πάω από εκεί (Αγ Στέφανο ? Μεσογείων ?) να τσεκάρω νούμερα κεφαλής..... ιδού και το πειστήριο.....Thnx GSforum & MnS... |
|
||||
|
||||
. Επισήμανση !!! Αφού το GS Forum σας ευχηθεί μεγεία τα κερδισμένα σας δώρα, θα ήθελα να προσέξετε τα παρακάτω ... Κάποιοι φίλοι, ή από άγνοια ή από βιασύνη, επικοινωνούν με τις εταιρίες/δωροθέτες, ζητώντας τα δώρα που κέρδισαν ... Τα δώρα τους όλοι, θα τα παραλάβουν μέσα απ' το GS Forum !!! Θα συγκεντρωθούν, θα καταχωρηθούν, θα αριθμηθούν και θα παραδοθούν στους επόμενους καφέδες ... Οι εκτός Αθηνών, θα παραλάβουν κι αυτοί στους δικούς τους - τοπικούς - καφέδες, απ' τον moderator της περιοχής τους ... Ως εκ τούτου, μην ενοχλείτε τις εταιρίες με άσκοπα τηλεφωνήματα κ ερωτήσεις, γιατί όπως προείπα, η όλη διεκπεραίωση θα γίνει μέσω του φόρουμ κ μέσω αυτού του thread ... Μείνετε συντονισμένοι ... .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν θέλω να φανώ αχάριστος αλλά το ένα δώρο μου είναι, ένα ετήσιο service για BMW στην MOTO GENESIS. Δεν έχω BMW καρδιά μου!! Το ξανά βάζουμε στην κληρωτίδα? fficeffice" />
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...δώρισε το σε κάποιον που έχει, όλο και κάποιον θα βρεις εδώ μέσα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Βαγγέλη..ποτέ δεν είναι αργά...
|
|
||||
|
||||
Παρακαλώ, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ανακοίνωση, απορία ή οτιδήποτε άλλο,
να ελέγχετε προσεκτικά την παραπάνω - μοναδική - λίστα, στο post 235 !!! |
|
|||
|
|||
καλησπερα φιλοι μου και απο εμενα.Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα στους διοργανοτες και στα παιδια που ετρεξαν περισσοτερο.Ευχαριστο τον italo για το μελακι αλλα και εμενα γιατι κερδισα ενα απο τα δωρα που μαζεψα.
Αλλα για να ειμαι σωστος με το που το παραλαβω πισω θα το ανεβασω στο χαριζεται για καποιον που το εχει περισσοτερο αναγκη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|