|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: sid's travels - photo album
Πανο viza βγαινει και εδω στο Μαρουσι, ο προξενος ειναι μια χαρα, το τηλεφωνο το εχεις
|
|
|||
|
|||
Μπραβο φιλε, και σε αλλα με υγεια,να σε εχει ο Θεος καλα, γερο και δυνατο
|
|
|||
|
|||
Ειμαι περιεργος....για το sid???.που να ειναι αραγε τωρα??
|
|
|||
|
|||
ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ
1989 Το πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο.Ξεκινησαμε με μοτο του φιλου μου(οπως και το επομενο ταξιδι στην Τουρκια με το MZ),αφου το δικο μου-ενα ταλαιπωρημενο XR 200 δεν ηταν για τετοια.Την μηχανη την αγορασε σχεδον τσαμπα(λογω οτι δυο αδελφια ειχαν σκοτωθει με αυτη).Ειχε πολλα προβληματα,οπως τρυπιο τεποζιτο που "φτιαξαμε" με στοκο,ανεβαζε θερμοκρασια που "φτιαξαμε" με μονιμα αναμμενο βεντιλατερ,στραβο σκελετο κλπ.Και το κυριοτερο,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΦΟΡΤΩΜΑ λογω ιδιοτροπιας του φιλου μου και ιδιοκτητη.Αλλα τοτε που να πτοηθουμε με αυτα... ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ Η πρωτη βλαβη-τρυπησαν οι σωληνες της υδροψυξης.Επισκευη στην τοπικη οδικη βοηθεια. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΑΥΣΤΡΙΑ
Εδω τρυπησε κι αλλο το τεποζιτο.Ψευτοεπισκευη με στοκο.Ψηνω το φιλο μου να παμε Μοναχο,αλλα πριν μπουμε Γερμανια αποφασισαμε να γυρισουμε,γιατι απο το τεποζιτο ετρεχε συνεχεια βενζινα πανω στον κινητηρα |
|
|||
|
|||
ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ
Με ενα ζευγαρι ελληνογερμανων με ZXR 750.Εδω ειμαστε σε ενα καμπινγ.Ηδη η μηχανη εχει βαρεσει μπιελα Τελικα μας κολλησε στο δρομο προσπαθωντας να φτασουμε σε σιδηροδρομικο σταθμο.(τα πραγματα μας δεν χωρεσαν στο πορτ μπαγκαζ της BMW). Περιμενοντας το τρενο για Ελλαδα. |
|
|||
|
|||
Εισαι τρελοκομειο ρε φιλε!!!
|
|
|||
|
|||
Εχω μείνει άφωνη.Συγχαρητήρια!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
ωραιες αναμνησεις! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW M3 GT2 Art Car Photo Contest | antonis1150GSA | Αυτοκίνητο | 2 | 22-07-2010 09:08 |
Ted Simon - Jupiter's Travels | kerasomallousa | Βιβλίο | 12 | 12-07-2010 11:32 |
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ PHOTO ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΕΛΟΥΝΤΑ | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 2 | 28-06-2010 23:20 |
Ένα ωραίο album, από τον S.T. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 17 | 10-12-2009 01:59 |
Photo Quiz!!! | kostasvar | Διάφορα | 12 | 27-10-2009 00:40 |