|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/1
Απόσπασμα:
Μπράβο ρε παίδες... έτσι κόντρα στο πείσμα !!! Καλά θα κάνετε... στείλε μου όμως εμένα με ΠΜ στοιχεία να σου επιστρέψω τα χρήματα και να σου πω με ποιον θα μιλήσεις για το ξενοδοχείο... |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/1
Απόσπασμα:
Φίλε Σάκη, σ' ευχαριστώ προσωπικά αλλά κ εκ μέρους των συμμετεχόντων, που δεν άφησες την εκδρομή να "κρεμάσει" κ ανέλαβες την συνέχισή της ....
|
|||
|
|||
Ποιός ταξιδεύει από Αθήνα, Παρασκευή ή Σάββατο, για να συναντήσει τους φίλους μας από βόρεια;
|
|
|||
|
|||
Φίλοι μου,
Δηλώνω τη συμμετοχή μου σ 'αυτή τξην εκδρομή μας, ξεκινώντας από Σάββατο πρωί πρωί για να σας βρω όλους στον προορισμό μας το Σάββατο. Ενημερώστε με ποιοί ξεκινούν από Αθήνα, και πότε. Εάν ταξιδέψω μόνος μου, θα ξεκινήσω πολύ νωρίς το πρωί ώστε να ξεκινήσουμε όλοι μας για τα χιλιόμετρα του Σαββάτου! Έχω ακούσει τα καλύτερα για τις Μηλιές και την Τσαγκαράδα και θέλω να πιώ το Σάββατο βράδυ μαζί με τον ΝίκοΧ και τους άλλους φίλους. Πάμε την εκδρομή μας κανονικά φίλοι μου! Commando, αν θέλετε με την Γιώτα, μπορούμε να ξεκινήσουμε νωρίς το πρωί και να ταξιδέψουμε παρέα. Ξέρεις τί κρύο κάνει νωρίς το πρωί; Θέλεις να μάθεις; Όποιος άλλος φίλος θέλει και μπορεί, Υπόσχομαι υπέροχα τοπία. Μιχάλης. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η εκδρομή λοιπόν, θα γίνει κανονικά .... Το θέμα κλειδώνεται εδώ κ θ' ανοιχτεί νέο από τον Σάκη ....
|
||||
|
||||
Το "νέο" θέμα της εκδρομής στον Βόλο/Πήλιο ..... εδώ !!!
τσίπουρα, πήλιο, βόλος, στροφιλίκια, εκδρομή |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
21-10-2010 Βραδυνή συνάντηση στο Βόλο | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 22-10-2010 18:06 |
Στο Conn-x TV το Κύπελλο Ελλάδας για την τριετία 2010-2013 | MARK | Αθλητισμός | 10 | 16-10-2010 16:40 |
Ένα Φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στο Πήλιο και τις ακτές του | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 45 | 01-10-2010 18:11 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο 25-8-10 | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 24-08-2010 12:49 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 05-08-2010 21:58 |