|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ορεινή εκδρομή και κοψιδο-κατάσταση στον Παρνασσό το Σάββατο 13/11/2010 !!!
Απόσπασμα:
Τεοοοοοοοοοοοοοοοοοο που εισαιιιιι??????????????? Θέλουμε τη συνέχειαααααα............. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ορεινή εκδρομή και κοψιδο-κατάσταση στον Παρνασσό το Σάββατο 13/11/2010 !!!
Η ομάδα έφτασε στα διόδια, και ο καπιτάν Πρετεντέρης ανέλαβε να τα πληρώσει, με σκοπό να αποφύγουμε τις καθυστερήσεις. Άλλο ένα σκοτεινό σημείο της εκδρομής: Αφού ο καπετάνιος χρειάζεται περίπου όσο χρόνο χρειαζόμαστε όλοι οι υπόλοιποι συνολικά, για να βγάλει τα γάντια του, ποιες καθυστερήσεις θα αποφύγουμε? (Δεν τόλμησα φυσικά ποτέ, να εκφράσω δημοσίως την απορία μου)
Κάποια στιγμή εμφανίστηκε σαν όαση στα μάτια μου το 90, και ήδη είχα αρχίσει να βγάζω στο μυαλό μου τη σειρά με την οποία θα έπαιρνα τα τηλέφωνα, ώστε να ενημερωθώ ενδελεχώς για τα καθήκοντα της σκούπας.... Πριν προλάβει κάποιος να κατέβει από τις μηχανές, ο καπιτάν Πρετεντέρης ως αίλουρος, είχε κάνει αναστροφή και είχε αρχίσει να μας ρωτάει όλους, έναν προς ένα, αν θέλουμε τελικά να σταματήσουμε. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, όλοι συμφώνησαν να μην σταματήσουμε εγώ πάντως το έκανα για να μη φέρω αντίρηση στη θέληση του αρχηγού... Έχοντας, πάει στράφι το πλάνο μου, ξαναβγήκαμε στην εθνική... Τα εργοστάσια είχαν τελειώσει έτσι λοιπόν επικέντρωσα ξανά τη σκέψη μου στα καθήκοντα της σκούπας... Βγαίνοντας από την εθνική ο καλός Θεός πρέπει να εισάκουσε τις προσευχές μου και άρχισε ρίχνει κάποιες σταγόνες βροχής. SAFETY FIRST Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη, που κυρίεψε το μυαλό του καπετάνιου και έκανε δεξιά στο πρώτο καφενείο. "Βάλτε όλοι αδιάβροχα και φεύγουμε" είπε με αυστηρό πατρικό ύφος. "Καπετάνιε εγώ δεν θα βάλω γιατί θέλω να δοκιμάσω την αδιαβροχοποίηση του μπουφάν, μπορώ να πάρω ένα κάφε" αποκρίθηκα. Κοντοστάθηκε, κοίταξε εμένα, μετά την υπόλοιπη ομάδα και αναφώνησε: "Θα κάνουμε στάση για 20 λέπτα". Τα 20 λεπτά περάσανε, γρήγορη σύνοψη του προγράμματος από τον καπετάνιο, "σε 40 λεπτά θα είμαστε στο Πολικό για καφέ, θα καθήσουμε εκεί 1 ώρα, θα κάνουμε μία περιήγηση στο βουνο, για ένα μισάωρο και θα πάμε για φαί", και η ομάδα φορώντας τα αδιάβροχα της, πλην εμού, ξεκίνησε να ανηφορίζει στο βουνό... Ο καλός Θεός, προφανώς αναγνωρίζοντας το ζόρι που τραβάω, με τα περίπλοκα καθήκοντα της σκούπας, έβγαλε έναν υπέροχο ήλιο, που τους βρήκε όλους, πλην εμού μέσα στα αδιάβροχα τους. Ευτυχώς, ο καπετάνιος δεν μας ξανασταμάτησε για να τα βγάλουμε...... Ο καφές στο Πολικό ήταν άλλη μια δυσάρεστη στιγμή, για εμένα στην κατά τα άλλα υπέροχη εμπειρία της εκδρομής. Ξεκινήσαμε να μιλάμε για ταξίδια, κάτι είπα εγώ για Πίνδο, για Ροδόπη, για Βαλκάνια και άρχισαν να βομβαρδίζουν οι υπόλοιποι με πυράυλους patriot. Ό ένας έλεγε κάτι για Ιταλίες και Άλπεις, τα πήρε στο κρανίο ο Magelanos και αφού μας διηγήθηκε το ταξίδι στην Ισλανδία, μας είπε με ανατριχιαστικές λεπτομέριες τα σχέδια του επόμενου ταξιδιού του στη Ρωσία. Ο γιατρός (Dent) μέχρι εκείνη την ώρα χασμούριοταν, και κατάλαβα το γιατί όταν έπαιξε τα ρέστα με κάτι χώρες που ούτε τις ξέρω. Μοζαμβίκη είπε, Μαγαδασκάρη είπε, Τανζανία είπε, θα σας γελάσω... Την Αφρική πάντως που είπε την θυμάμαι σίγουρα.... Έψαχνα να βρω καρέκλες να κρυφτώ, με τη χαζομάρα που έκανα να ανοίξω τέτοια συζήτηση και η φωνή του καπετάνιου ακούστηκε λυτρωτική στα αυτιά μου... Ξεκινάμε.... Συνεχίζεται.....
|
|
|||
|
|||
Μη διανοηθείς να πέσεις για ύπνο... αν δεν ολοκληρώσεις την ιστορία !!!
|
|
|||
|
|||
Έλεγα ότι ο Χατζηλίας είναι κορυφαίος στις αφηγήσεις... αλλά εδώ πλέον μιλάμε.... για συγγραφέα...!!!!
Γεια σου Θοδωράκο... ΑΡΧΟΝΤΑ !!!!!! Από εδώ και στο εξής... πριν ανεβάσω εκδρομή... θα έχω πρώτα συμφωνήσει μαζί σου ότι θα συμμετέχεις!!!!! Χαίρομαι πραγματικά που ησουν μαζί μας.... αν και στο διαγώνισμα για τους κανονισμούς της σκούπας... απέτυχες.... Να πας εδώ να μελετήσεις... Υ.Γ. Teo71: Από τα πολύ καλά και αγνά παιδια στο forum !!! Last edited by CPretenteriS; 16-11-2010 at 02:00. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
teo είσαι φοβερός!! Τι να πω ... τόσο γέλιο ... !!!
Υ.Γ. Στην επόμενη θα κάτσω εγώ σκούπα!! Δεν έχω διαβάσει τις ταμπέλες της Εθνικής... να είμαι και ανενημέρωτος ?? Δεν λέει!!! Περιμένουμε συνέχεια... το νου σου... !! Last edited by dimitrisb; 16-11-2010 at 03:21. |
|
|||
|
|||
Και μερικές φωτο από μένα...
Φτάνοντας έξω από τη Λιβαδειά άρχισε το ψιλόβροχο, σταματάμε για αδιάβροχα (ήθελε και ο teo τόσο πολύ!!) και μετά από λίγο σταμάτησε να βρέχει! Το όμορφο ουράνιο τόξο στο "Πολικό"!! Ξεκουράζονται οι κούκλες, αν και δεν το χρειάζονται!! Ο "Captain" Κώστας όπως λέει και ο Teo, πάει να κανονίσει το μαγαζί που θα "τσιμπίσουμε"!! Οργανωτικός και υπεύθυνος!!!! Μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην ύπαιθρο!! Κώστας - Νατάσσα!! Ετοιμοπόλεμος!! Κελάρια... |
|
|||
|
|||
Και μερικές ακόμη!!!
Είναι κούκλες όλες μαζί ... !!! Ο Κωστής "οδηγός" της παρέας! |
|
|||
|
|||
Το βουνό μας άνοιξε την όρεξη οπότε... (το βουνό περιμέναμε!!)
Μία τελευταία στάση στο γυρισμό ... Σημείωση : Ο Παναγιώτης είπε την ατάκα ... " έχω μία λιγούρα, μήπως να τσιμπάγαμε κάτι... " !!! |
|
|||
|
|||
Περάσαμε πολύ ωραία!Να είμαστε καλά να πάμε και σε άλλα μέρη και να περάσουμε το ίδιο καλά και καλύτερα!
Υ.Γ. Τeo... η περιγραφή σου... ??? !!! χιχιχχι!!! |
Tags |
αράχωβα, παρνασσός, βουνό, κοψίδια, εκδρομή |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φωτογραφίες απ' την εκδρομή στον Βόλο ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 30 | 08-05-2012 15:28 |
Θεσσαλονικο - Αθηναϊκός μεζές το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 57 | 19-10-2010 18:57 |
Έκτακτο Χανιώτικο μπανάκι και... εδέσματα - Σάββατο 14-8-2010 !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 66 | 14-08-2010 23:13 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 19:41 |
Ημερήσια εκδρομή Σάββατο 9-1-10 | giotis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 11-01-2010 09:46 |