|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nick names
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
GO.....
Τα αρχικα του ονοματος μου GIORGOS OIKONOMOU.. |
|
|||
|
|||
κοσσος στο ποντιακο χωριο μου λεγεται αυτος που κανει την στραβη ......τελος παντων,και δεν μπορει να το καταλαβει...αμεσως.
εχουμε αριθμησει τους κοσσους και εχουμε μεχρι και Νο 16 ,εγω ειμαι ο Νο ο,καταλαβεινεις τωρα..ανωτερος και απο τον Νο 1. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
kostasx..βγήκε μετά από πολύ σκέψη και φαντασία..
από το όνομα μου και το πρώτο γράμμα από το επίθετό μου.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μώ-σε παλαλός έν’ Εγώ χώρα κι ατός χώρα έλα ας φιλώ ΄σε ατώρα |
|
|||
|
|||
Diomiles..............Διονύσης Μήλεσης.
|
|
|||
|
|||
Το δικο μου, όταν εκανα εγγραφή σαν νέος, σκέφτηκα να γράψω ένα εύκολο ψευδόνυμο, για να μην προκαλώ πονοκέφαλο στους συμφουρίτες με πολύπλοκες λέξεις.
Οποτε είναι το μικρό μου όνομα και το μοντέλο της ''μπουμπού'' μου. |
|
|||
|
|||
Επειδή η οικογένεια του GS FORUM κάθε μέρα μεγαλώνει, αλλά και επειδή τον πατριώτη μου τον λένε faker, αλλά με τέτοιο nickname που να πας να τον γνωρίσεις, πρέπει να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο , γι'αυτό σκέφτηκα να επαναφέρω αυτό το πολύ ωραίο θέμα!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |