|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;
Σας έλειψε!?!!!?!?!?? Γεια σου Γιώργη... άτρωτε!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ έχω πρόβλημα με την "μερίδα" και όχι με το δικό σας λογοπαίγνιο. Αν έχω ερμηνεύσει λάθος ζητώ συγνώμη για την ερμηνεία αλλά όχι για την θέση μου (το γεγονός ότι υπάρχουν μέλη που με τα γραπτά τους χαρακτηρίζουν πολιτικά το φόρουμ). Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εάν δεν είναι δόκιμο να διαβάσω δημόσια τις τυχούσες αλλαγές, pls PM me....
χρησιμοποιώ το "σημερινά μνμ", χάνω κάτι από τα live update ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ρε σταυρο μου λεμε να ηρεμήσουμε και δεν το αφηνουμε........Τι το ξανά ανεβασες?? Μπηκαν παλι και αρχισαν τις μανουβρες με τα γκαζαδικα και με οτι πλεουμενο υπαρχει*.....
*αυτο ηταν για τον φιλο μας τον κρητικο..... Αστο να ησυχάσει. ......!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλήθεια, πότε ξέφυγαν τα πράγματα;;; Όταν αφέθηκαν χωρίς αντίλογο μήπως;;; Για θυμήσου τον άλλον με το φλιτάρισμα. Αν δεν τον κράζαμε (κι εσύ μαζί) από νωρίς, που θα φτάναμε σε λίγους μήνες;; Είναι ευθύνη της διαχείρισης να λογοκρίνει;!;!;!;!; Δεν είναι προσφορότερο τα μέλη να κρατούν το επίπεδο σε υψηλότερες κλίμακες;; Μην αγχώνεσαι. Δεν έγινε και τίποτε φοβερό με λίγο κράξιμο. Την αξία του πολιτισμού μας υπερασπιστήκαμε, πληρώνοντας με το νόμισμα που καταλαβαίνουν. |
|
|||
|
|||
οταν παμε για καφε ¨η βρεθουμε, καλυτερα, να γραφουμε κμ παρεα -οπως τοτε, τις πρωτες ημερες της ανεργιας μου αν θυμασαι.....εγω δεν ξεχνω αυτη την συμπαρασταση - θα σου εξηγησω και για την ΔΕΗ και για τις αυτοκτονιες αλλα και οτι αλλο θελησεις......; παντα το προσωπο με προσωπο ειναι καλυτερα απο το γραψιμο....)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το φόρουμ τον τελευταίο καιρό ήταν ΠΙΟ ΠΟΛΥ πολιτικό παρά αυτό που πρέπει να είναι, η δοσολογία πρέπει πάντα να είναι σωστή για να έχει επιτυχία. Θες η εποχή, θες το είδος της κουβέντας, θες ο "εκρηκτικός" χαρακτήρας κάποιων, έδωσε ένα ύφος διαφορετικό από αυτό που εγώ τουλάχιστον θέλω. Να μην γράψω την γνώμη μου; να πάρω σιωπηλά το κράνος μου και να φύγω ; Εγώ νιώθω ότι έχω υποχρέωση να το πω, μια διαπίστωση κάνω που μπορεί να είναι και λάθος δεν απαιτώ τίποτα, άλλοι έχουν την ευθύνη να την αξιολογήσουν και αναλόγως να πράξουν όπως αυτοί νομίζουν καλύτερα έχοντας εκ θέσεως και καλύτερη εικόνα του συνόλου. Last edited by frits; 23-10-2013 at 17:34. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλίμονο!!!!!! Φυσικά και είσαι ελεύθερος να πεις την γνώμη σου. Ίσως να επιβάλλεται κιόλας. Εγώ μίλησα για την άδικη χρέωσή μου... και για το ύφος που είχε το φόρουμ. Το οποίο επίσης ήταν διαφορετικό από αυτό που θέλω. Δεν υπάρχει λόγος όμως να το συνεχίζουμε. Άλλωστε τα θέματα δεν ήταν περισσότερο πολιτικά. Απλά, λόγω συγκυριών, τα συγκεκριμένα έτυχαν μεγαλύτερης ακροαματικότητας!!! ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, κοίτα πόσο "εύκολα" αρπάζονται και άλλοι με θέματα επουσιώδη, αλλά αντιστοίχου επιπέδου με τα υπόλοιπα της θεματολογίας. Δεν είναι τα θέματα που προκαλούν, αλλά η αντίληψη ορισμένων, πως το δίκιο τους είναι δικαιότερο!!!!! Last edited by yannis; 23-10-2013 at 17:53. |
|
|||
|
|||
χμμμμ κάποιος ράντισε το φόρουμ...
τέτοια αλλαγή πια...!!! |
|
|