|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα πνιγούμε στο τσάι λέμε
Θέλουμε την τιμηηηή ! |
|
|||
|
|||
Άσε "ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ".
Κουράστηκα. Τιμή δεν έχω διαβάσει αλλά με βάση το παρελθόν θα κάνει η βασική έκδοση όσο κάνει η τωρινή βασική έκδοση ΜΕ ABS (αφού το ABS είναι στάνταρ πια). Με ούτε 5% απόκλιση πιστεύω. Αφού έφτιαξες τσάι, ψάξε τις προηγούμενες σελίδες. Έχει ΠΟΛΥ ψωμί. Τώρα ενδιαφέρον αποκτά το τι θα πουν όσα media την είδαν, το τι θα πουν όσοι άλλοι την είδαν στην έκθεση (με πρώτα τα δικά μας παιδιά) και βέβαια... πότε θα την ακουμπήσουμε στην Ελλάδα (συνεχίζω να πιστεύω για αρχές 13 όπως έλεγα). (ένα τσαγάκι το έπινα τώρα... άσε πάω για ύπνο) |
|
|||
|
|||
Οκ ευχαριστούμε πάντως για την πληροφόρηση
|
|
|||
|
|||
Μα που βρηκαν κι εκατσαν αυτες...
ειναι ιερη στιγμη αυτη οι γυναικες αποκλειονται |
|
|||
|
|||
Oi 2 κοπέλες, σα μυροφόρες είναι με τα μαύρα, κηδεία έχουνε ?
Η αλήθεια είναι ότι το συμμαζέψανε το GS. |
|
|||
|
|||
παιδια επειδη δεν μπορω να διαβασω ολα τα μηνυματα ας μου πει καποιος αλλαξαν πλευρα το διαφορκο και η εξατμιση η ειναι η φωτο ετσι??? τεχνολογικα σκιζει αλλα λυπαμαι τους πωλητες στην παραδοση !!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα
Απόσπασμα:
Εγώ οτι αυξήθηκε έλεγα... Εσύ τι καταλάβαινες, δεν ξέρω |
|
|||
|
|||
Εμένα πάλι μ' αρέσουν τα έξτρα της
Κυρίως τα κάγκελα κινητήρα, που τα τωρινά δεν τα βάζω ούτε να με πληρώνουν, στο νέο τα κάγκελα είναι μούρλια! Τα πατάκια με το λάστιχο που μπαίνει - βγαίνει , επίσης! Γενικά μου αρέσει και οι υπερβολές σε κάποια σημεία συνηθίζονται (μύτη κλπ). Το μόνο που δε μου αρέσει είναι το τελικό. Κακάσχημο, ακόμα και το after market της acrapovich, δε συγκρίνεται με τα υπάρχοντα. Εκεί που τα σπάει το μοτόρι, είναι τα όργανα! Τώρα τα άλογα κλπ, ελάχιστα με νοιάζουν. Αυτό που φαίνεται από τα χαρακτηριστικά που ανακοινώνονται, η λειτουργία του μοτέρ θα έχει παραπλήσιο χαρακτήρα, οπότε όλα ΟΚ. Λ7 μέχρι το 2014, που θα πάει; Κάπου θα βρούμε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οταν βρεις το κάπου......φώναξε με |
|
|