|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Απόσπασμα:
Βρε Δημητρό, άμα είναι καλύτερα για όλους το "πόρτα-πόρτα", γιατί τραβιόμουν εγώ στα ΚΤΕΛ ??? (μου έριξαν κ 80 € κλήση ) .
|
|||
|
|||
Δεν το βάζετε Νικόλα μέσα στα μπλουζάκια... δύο σε ένα νοικοκυρεμένα!!!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Οκ ... δεν έχω καμία αντίρρηση ...
|
|||
|
|||
θελω και εγω μια προλαβαινω ?????/
|
|
|||
|
|||
εχω την εντυπωση πως στο πορτα-πορτα στην τιμη περιλαμβανετε και η παραλαβη του δεματος απο το χωρο σου, ετσι ωστε να μη χρειαζετε σε καθε καταθεση να πηγαινεις ΕΛΤΑ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με κάνεις και αισθάνομαι άσχημα Νίκο .
|
|
|||
|
|||
Σε όσους έχω με πράσινο χρώμα το nickname τους, έχω λάβει τα PM/e-mail τους.
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 3 Levados 1 ramiod 2 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 fmargaritis 1 V_1200 2 mparta 2 MudRat 2 faker 2 RedSpider 2 ALX 1 siraxanz 1 dtz 1 katsab 1 jtnakos 1 |
|
|||
|
|||
Παιδιά καλησπέρα.
Έχω πάρα πολλά μηνύματα από παιδιά που άργησαν να δουν το post και θέλουν να παραγγείλουν φυσούνες. Σας ενημερώνω ότι μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή της συγκεκριμένης παραγγελίας που έχω αναλάβει και φυσικά με την συγκατάθεση τον διαχειριστών του GS Forum μπορώ να ξεκινήσω και δεύτερη παραγγελία. Για αυτό κάντε λίγο υπομονή και ταυτόχρονα συνεχίστε να παρακολουθείται το συγκεκριμένο post για περαιτέρω ενημερώσεις. Ότι ερωτήσεις θέλετε μπορείτε να τις postarete εδώ και εγώ θα σας απαντάω. |
|
|||
|
|||
Για όσου θέλουν να παραλάβουν την φυσούνα τους, αύριο Τετάρτη θα είμαι στον καθιερομένο καφέ, που θα γείνει στον Πειραιά, και θα τις έχω μαζί μου. LINK του καφέ απο κάτω
http://www.gsforum.gr/Συναντήσεις-Εκ...αια-21606/ |
|
|||
|
|||
Φίλε eytyxie.
Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση απάντησή σου. Παρακολουθούμε το post και είμαστε σε αναμονή για τη νέα παραγγελία. Last edited by ermis_73; 28-06-2011 at 13:45. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |