|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διήμερη .... στα Λουτρά Σμοκόβου 22 & 23-9-2012
Απόσπασμα:
Μια ομπρελα...... |
|
|||
|
|||
με αυτους που κανω παρεα θα μου χρειαστει
|
|
|||
|
|||
Επειδη θελω να ειμαι δικαιος θα ερθω με την παρεα για να τσεκαρουμε καποια πραγματα απο κοντα.
Γιατι ενα πουλακι(Μεγαλο...) μου ειπε οτι σε συγκυριες,συμπτωσεις και ξαφνικα ακραια καιρικα φαινομενα οφειλονται οι οποιες κατα καιρους νεροποντες που τυγχανει να ειναι παρων.....,οποτε οφειλουμε να ερευνησουμε τετοια περιστατικα. Θα δουμε αν ειναι συκοφαντιες λογο ζηλιας η πραγματικοτητα.... Και τοτε και μονο τοτε θα απομφαθουμε για την εγκυροτητα των διαδοσεων.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οταν με το καλο ερθεις στο Βολο θα διαπιστωσεις και μονος σου οτι σε ολα τα μαγαζια δεν εχουν καποιο κουμπι οταν θελεις να τραβηξεις το καζανακι σε καποια τουαλετα. Εχουμε τη μοναδικη πατεντα παγκοσμιος. Λες ΤΣΙΤΣΟΣ και αρχιζει το νερο να πεφτη.Ετσι απλα |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν θελω να παρω επισημη θεση αν δεν επισκευτω τα μερη σας,για να βγαλω ασφαλη συμπερασματα. Το θετικο ειναι οτι βρεθηκατε και οι δυο μαζι και δεν ειχαμε κατακλισμο οπως μου ειπε και ενα φιλαρακι..... Για τον Χρηστο δεν μπορω να πω τιποτα γιατι θα του ζητησω χαρη..... |
|
|||
|
|||
Πλακα κανεις,το εκανε με βαρια καρδια μετα απο πιεσεις . Αγχωμενος εφτασε επανω το παιδι.... |
|
|||
|
|||
Ανχωμενος γιατι θελει και αυτος ενα τετοιο
|
|
|||
|
|||