|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΔΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ 3 & 4/11/2
παιδια εχουμε καλη προβλεψει για τον καιρο ?
|
|
|||
|
|||
Μέχρι στιγμής τον δείχνει καλό.
|
|
|||
|
|||
Σκηνή έχω. Τι θα την κάνω ειναι άλλο θέμα.
Πού θα μου πάει. Θα τη φέρω βόλτα... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφη παρέα ,μαζευτήκαμε τελικά!
Και έλεγα ότι δεν θα μαζευτεί κόσμος! Gasgs κρίμα που δεν μπορείς...... ελπίζω σύντομα και πάλι Ο καιρός πριν λίγο που είδα ξεσπάει αυτές τις ημέρες. Μια δυό μέρες πρίν όμως θα δούμε να είματε και σίγουροι. Καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για βροχή και ας μην έρθει. Πτυοσκάπανο έχει κανένας να φέρει μαζί ή να πάω να αγοράσω? Επίσης έχω ένα γκαζάκι με νήμα για έξτρα φώς που θα φέρω μαζί για πάν ενδεχόμενο πέραν της φωτιάς. Μια απλή λίστα που έφτιαξα όπου και να συμπληρώσουμε: 1. Προσάναμα για την φωτιά 2.Σακούλες σκουπιδίων για να έχουμε τα ρούχα κλπ στεγνά αλλά και τα σκουπίδια μας 3.Γκαζάκι (θα φέρω) 4.Πτυοσκάπανο για λούκι γύρω απο τις σκηνές για αποροή των νερών σε περίπτωση βροχής αλλά και για την διαμόρφωση του σημείου της φωτιάς 5.Όλοι απο ένα φακό. 6.Κούπες για καφέ κλπ 7.Δοχείο νερού 8.Ένα πρόχειρο φαρμακείο 9. Φορτιστή για το κινητό κλπ 10. Κανένα μπρίκι κλπ για ζεστο νερό 11. καφέδες????τσάι κλπ? 12.πολυεργαλείο κλπ προφανώς έχουμε όλοι 13.σχοινί για την στήριξη των σκηνών κλπ 14. υπόστρωμα 15. υπνόσακο 16. Αν είναι κάποιος αλλεργικός π.χ. σε τσιμπίματα ή έχει κάποιο θέμα υγείας καλό είναι να το ξέρουμε για ενδεχόμενη βοήθεια Τώρα για το ψήσιμο........ θα ψήσουμε εκεί ή θα την κάνουμε σε ταβέρνα και θα αφήσουμε τη φωτιά για το καλαμπούρι και π.χ. κανένα λουκάνικο το βράδυ? Το λέω καθώς μια βραδιά είναι........ Προμήθειες απο Αθήνα ή καποιο χωριό εκεί κοντά? |
|
|||
|
|||
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόση συμμετοχή!Είμαι σίγουρος ότι είμαστε μια ωραία παρέα και θα περάσουμε SUPERRRR...Όσο για τις προμήθειες θα πρότεινα από κάπου εκεί κοντά..Αν φυσικά κάποιος θέλει να..προσφέρει κάτι..θα το τιμήσουμε τα μάλα!Επίσης μέχρι να στήσουμε.. να οργανωθούμε.. νυχτώσαμε..οπότε θα πρότεινα να μην πάμε έξω για μεσημεριανό..
|
|
|||
|
|||
Καλό θα ήταν επειδή το εχω φάει πολλές φορες το φρούτο, να αποφύγουμε το ψήσιμο και να την βγάλουμε σε κανά ταβερνακι. Οσο για πτυοσκαπανο θα φέρω εγω ένα ωραίο σκαλιδακι, πιστεύω τη βολευουμε άνετα με αυτο.!
|
|
|||
|
|||
@adv έχουμε άνθρωπο που ειναι από εκείνα τα μέρη.θα του τηλ αύριο για τα περαιτέρω,Οσον αφορά τα υπόλοιπα Το έδαφος ειναι παραλία .........οπότε δεν θέλει πολύ κόπο το να στήσεις την σκηνή....υπόστρωμα και ένα στρώμα θαλάσσης και με ένα μόνο σεντονακι για τον θόρυβο κανεις την δουλεια σου......φακό εννοείτε ότι η κάθε σκηνή θα πρέπει να έχει....Ο καιρός εάν ειναι βαρείς δεν θα κάνουμε τους τύπους του national Geographic........οπότε δεν ξεκιναμε...
|
|
|||
|
|||
Μιχάλη κανένα πρόβλημα μπορούν όσοι θέλουν από την παρέα να πάνε σε ταβερνακι,οπότε και αυτό θα πρέπει μέχρι την πέμπτη να το ξέρουμε .......καλα θα το διευκρινίσουμε εντός τον ημερών.
|
|
|||
|
|||
ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΙΜΙΛΙΕ ΕΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ ΕΜΕΙΣ..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|