|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πίτα γύρ(ω)....από τη λίμνη με φλουρί!
Απόσπασμα:
Θα έρθει ο αδελφός μου ο Νικόλας33 και το σκέφτομαι και εγω αρκεί να έχουν έρθει οι μπαγαζιέρες για το ΗΡ2.. Ελπιζω να τα πούμε απο κοντά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μόνο χώμα μην ζητήσεις....γιατι θα φοραω slick |
|
|||
|
|||
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ
εκτός απο Ντραμίστα ψάχνουμε και μπαγαζιέρες δανικιές για HP2 για κάνα τετραήμερο το πολύ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και εγω με τα motard θα ειμαι καρντιά μου...και με σπεσιαλ σέλα ....για την Ελπιδα.. Last edited by danaos; 10-02-2012 at 21:53. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ... |
|
|||
|
|||
μια διευκρινιση για να λυθουν καποιες αποριες.,.,.,.
το ξενοδοχειο οικοπεριηγητης ενω υπηρχε προσυνενοηση με εμενα για κρατηση ολων των δωματιων ..αποφασισε οτι θελει να μας δωσει 6 δωματια μονο και καποια αλλα σε γειτονικα ξενοδοχεια γυρω στα 15 δωματια επειδη ηθελε να βαλει στο δικο του ενα σχολειο.,.,αυτο οπως μου εξηγησε επειδη θελει να συνεργαστη με τον σχολικο τουρισμο.. Μαλλον δεν με πιστεψε για το μεγεθος του GS ΦΟΡΟΥΜ για οποιον θελει να του κανουμε κρατηση στο συγκεκριμενο χωρο .,,. EINAI 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ 6 ΔΩΜΑΤΙΑ . ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΟΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 8-9 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
|||
|
|||
διπλος και εγω
|
|
|||
|
|||
Όλοι, ένας κι ένας.
Με το καλό να ανταμώσουμε |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δώρα Πίτας γύρ(ω)... από τη λίμνη με φλουρί | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 225 | 29-03-2012 17:42 |
Πάμε στο ίδιο γυμναστήριο... | asotosios | Ανέκδοτα | 22 | 26-02-2012 12:19 |
Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον Αύγουστο.. | CPretenteriS | Info ταξιδιών εξωτερικού | 82 | 07-04-2011 22:48 |