|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΔΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ 3 & 4/11/2
|
|
|||
|
|||
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ .
|
|
|||
|
|||
tha ginei skiniko soy leo....
|
|
|||
|
|||
Παίδες όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα έχουμε πάρει μαζί μας, μόνο το
κρέας είναι λίγο δύσκολο γιατί που θα το βάλουμε να διατηρηθεί. Μπορούμε όμως να πεταγόμαστε να το παίρνουμε την ίδια μέρα. Τώρα για τα προσωπικά του καθενός νομίζω ότι όλοι μπορούμε να πάρουμε ένα πιάτο ένα ποτήρι και μαχαιροπήρουνα μαζί μας. Ας είμαστε και λίγο οικολόγοι. Κρασάκι εγώ θα φέρω κάνα δυο μπουκαλάκια. Μόνο η σχάρα είναι ένα θέμα ποιος θα την κουβαλήσει και πως. Ο καιρός την παρασκευή φτιάχνει αλλά όπως και να το κάνεις, δίπλα στο ποτάμι θα τσούζει λίγο. Last edited by Giof; 30-10-2012 at 18:24. |
|
|||
|
|||
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΝΤΩΝ 1. ADV 2. commander 3. anegis 4. omorfantras 5. Paco 6. nivo 7. tom 8. sirax 9. george-k1 10. Angelo balto 11. g.b.spyropoulos 12.Νικος Μαλχασιας 13.Giof 14. VDR 15. Μιχαλης 1988 16.lepanto i 17.lepanto ii [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][COLOR=lemonchiffon] |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα στην παρέα, πιστεύω σήμερα ειναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτουμε στον καφε οποίοι μπορούν απο εμάς για να κανονισουμε κάποιες λεπτομέρειες για το Σ/Κ
|
|
|||
|
|||
Θα ερθω εγω!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Για τι σχαρα μιλάμε;