|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Απόσπασμα:
http://www.gsforum.gr/Συναντήσεις-Εκ...αια-21606/ Για όσου θέλουν να παραλάβουν την φυσούνα τους, αύριο Τετάρτη θα είμαι στον καθιερομένο καφέ, που θα γείνει στον Πειραιά, και θα τις έχω μαζί μου. LINK του καφέ απο κάτω http://www.gsforum.gr/Συναντήσεις-Εκ...αια-21606/ |
|
|||
|
|||
Παιδιά από ότι βλέπω το μόνο που συμφέρει όλους, είναι να πάω μια μέρα στο ταχυδρομείο και να τα στείλω όλα μαζί σαν απλό δέμα/γράμμα, που υπολογίζω να κοστίσει περίπου στο 1€ με 2€, ή με συστημένο που θα πάει περίπου στα 2€ με 3€. θέλετε να το κάνω με κάποιον από του 2 τρόπους? Αν ναι πείτε μου για να προχωρήσω.
Επειδή θα τα στείλω όλα μαζί και είναι πολλά, θα τα στείλω όλα με τον ίδιο τρόπω για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα. Την αποστολή θα την κάνω μόλις βάλουν όλα τα παιδιά που είναι από επαρχεία, τα χρήματα στον λογαριασμό, γιατί πρέπει να πάρω μια μέρα άδεια για να πάω στο ταχυδρομείο και να τα στείλω. Ευχαριστώ για την κατανόηση ! ! ! |
|
|||
|
|||
Όσοι έρθετε να παραλάβετε την φυσούσα σας αύριο στον καφέ θα ήθελα να έχετε ψιλά γιατί αν είστε πολύ δεν θα μπορώ να σας χαλάσω τα χοντρά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εγω θα παραλαβω αυριο στον καφε!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Έχω δύο φισούνες και μεταφορικά για Φλώρινα. Πόσα να σου καταθέσω;;; (απλό πακέτο)
συνολικό ποσό |
|
|||
|
|||
Είμαστε OK
|
|
|||
|
|||
Ευτύχη καλημέρα,
συγχαρητήρια για τη πρωτοβουλία και την άριστα οργανωμένη υλοποίηση. Χθες που είδα σε τι μπελά μπήκες για να μας εξυπηρετήσεις σε θαύμασα. Να σαι καλά φίλε !!!!! |
|
|||
|
|||
Νομίζω ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν τέτοιο σουξέ οι "ΦΟΥΣΚΕΣ" ε ?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |