|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nick names
Απόσπασμα:
Και πολύ καλά έκανες |
|
|||
|
|||
Μαριε και μενα ευκολο ειναι αλλα δεν το λεει ευκολα κανεις !!!
|
|
|||
|
|||
Μα γίνεται να το προφερεις τόσο εύκολα?????
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είπαμε Νίκο,στην μπλούζα του forum θα δείχνει μια χαρά και όταν με το καλό πάτε έξω σε λίγο καιρό οι ξένοι δεν καταλαβαίνουν
|
|
|||
|
|||
Το δικό μου (ΝΝΝ) εκφράζει την ανάγκη του μοτοσικλετιστή να ξεφύγει από την καθημερινότητα, να ξεφύγει από την πεπατημένη, να ξεφύγει από τον όχλο και να νιώσει ελεύθερος, αυτόνομος και ανεξάρτητος. Επίσης να κυριαρχήσει στον δρόμο και στην μοτοσικλέτα του. Ταυτόχρονα δείχνει την ανυπότακτη, άναρχο-αυτόνομη και θολο-κουλτουριάρικη αυθεντική φύση του μοτοσικλετιστή .....
Όταν γράφτηκα για πρώτη φορά σε φόρουμ μου ζήτησε username και password. Επειδή βαριόμουν, πάτησα 3 φορές ένα πλήκτρο για το πρώτο (έτυχε να είναι το "Ν" γιατί ήταν πιο κοντά στο δάκτυλό μου) και μετά άλλες 3 φορές ένα άλλο πλήκτρο για το password. Το username το κράτησα σε όλα τα φόρουμ. Αν νομίζετε ότι κράτησα και το password .... είστε γελασμένοι ..... |
|
|||
|
|||
Από το μέιλ μου ''skippybi@...''
το οποίο ήθελα να ήταν skipper, αλλά δεν πρόλαβα. Ούτε το skipper1, ή το skipper2 κλπ έτσι έβαλα το skippybi απο το skippy(βλέπε παρακάτω) και το Bill(όνομα) Το skippy ταίριαζε στο skipper και ήταν ο πρωταγωνιστής στην αγαπημένη μου παιδική σειρά στην Αυστραλία... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αγνό μου παιδί......... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
τα στρουμφάκια είναι για την επόμενη δεκαετία σου Χ+(10) |
|
|||
|
|||
λές;;; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |