|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ιn brațele România!
|
|
|||
|
|||
Εμείς μείναμε Craiova!!Δεν έχει κάτι τρελό να δεις ή να κάνεις!!!Κλασική Βιομηχανούπολη αλλά σε πολή καλό σημείο για να πας φρέσκος Transalpina!!
Μην χάσεις το πέρασμα τις Jina!!! Καλά να περάσετε!!! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ.
Θα είμαι μία μηχανή δικάβαλος και σκεφτηκα craiova για να μοιράσω απόσταση μιας και η γυναίκα μου θεωρεί πολλά τα 500 χιλ. κάθε μέρα. Κοντά craiova είχει κανένα καλύτερο γραφικό χωριουδάκι για διαμονη? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απ την ώρα που θα κατέυεις από το ferry μέχρι να φτάσεις sibiu με μια μικρή εξαίρεση στην πόλη της Craiova, θα είσαι μέσα σε μια παλαιά επαρχεία!!!Εμένα μου άρεσε αυτό αλλά γραφικό χωριό με τον τρόπο που το λές εσύ δεν υπάρχει εκει!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η επαρχια και τα χωρια ειναι πανεμορφα και σε γυρανε αρκετα χρονια πισω....χωρις χρεη, τροικες, δανεια κτλ!!! Καλα να περασετε |
|
|||
|
|||
ξενοδοχεία φανταζομαι ψάχνω booking και υποχρεωτικά parking?
|
|
|||
|
|||
Υπαρχουν καταλυματα, φροντισε να εχεις data στο κινητο
η παρε laptop να κλεινεις μια ημερα πριν μεσω booking Για να μην εχεις το αγχος να φτασεις οπωσδηποτε.... στο ξενοδοχειο που εκλεισες απο Ελλαδα Κλεισε για τις 2 πρωτες βραδιες.... κ τα αλλα μια ημερα πριν |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν θυμαμαι κατι που να αξιζει σταση για διαν/ση στη διαδρομη αυτη. Δες αν μπορεις να φτασεις οπως το εχει ο παρακατω χαρτης μεσα στην Τρανσαλπινα Με μια σχετικα μεγαλη σταση στο φερρυ που περνα το Δουναβη ειναι πιστευω εφικτο! https://maps.google.gr/maps?saddr=bu...ra=ls&t=m&z=15 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Booking.com: Hotel Armatti , Braşov, Romania - 99 Guest reviews . Book your hotel now! Για το Brasov ειναι η κορυφαια επιλογη. Ευχομαι να τυχει να το κλεισεις στα 50 ευρω οπως κι εμεις. Η συνοδηγος θα ξεχασει οτι περασε απο κακουχιες!! |
|
|