|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200
Εγώ πάντως το έβγαλα γιατί έσπασε τελείως η βάση στο μεγάλο στήριγμα. Θα περιμένω την αντικατάσταση. Δεν υπάρχει λόγος εμπάθειας με τον κατασκευαστή (για να προλάβω καταστάσεις) ίσα ίσα μάλιστα. Μπράβο για την συμπεριφορά του.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οταν εσπασε η βαση......εγινε επικυνδυνο;;;;;
μπλεχτηκε καπου το φτερο ή εσπασε και εμεινε στην θεση του;;;; νομιζω οτι αυτο εχει μεγαλη σημασια,για την ανασφαλεια που εχουν αυτοι που το εχουν αγορασει... |
|
|||
|
|||
Good Point !!!
|
|
|||
|
|||
Όχι Κώστα στη θέση του έμεινε. Εγώ το είδα την επόμενη μέρα το πρωί οτι είχε σπάσει και μάλιστα πήγα να την πλύνω για να την βλέπω καλύτερα. Γιατί πρέπει να έγινε στην επιστροφή στη Ναύπακτο, στην εθνική οδό.
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σας.
Λυπάμαι ειλικρινά που γίνομαι η αφορμή για τόσα σχόλια. Δεν ήτανε στις προθέσεις μου να βγάλω κάτι ευκαιριακά για να τα αρπάξω, έκανα ότι ήταν δυνατόν, με τα μέσα και τις γνώσεις που έχω για να βγάλω ένα σωστό προϊόν. Αλλά ήταν κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ…………………. Σήμερα κάναμε και την τελική δοκιμή στο εργαστήριο. Μια προσομοίωση του βραχίονα, σε κρούση με μια κατασκευή από σωλήνες όπως είναι η βάση του μασπιέ. Σε συνεχείς ρήψης δεν έσπασε αλλά έκανε πολύ μεγάλη ζημιά στον βραχίονα. Σας δείχνω Φώτο για να καταλάβετε. Όταν η κρούση ήταν ψηλά απλώς τρανταζότανε το κομμάτι, ενώ όταν ήταν χαμηλά, σφήνωνε πάνω του. Δεν είναι δυνατόν να βγούνε ασφαλή συμπεράσματα γιατί δεν έχουμε την στιγμιαία κρούση και επαναφορά, όπως στην μοτοσικλέτα. Το Σαββάτο κάναμε την δοκιμή στην μηχανή του Ανδρέα. Τοποθετήσαμε το φτερό σε δύο διαδοχικές φάσεις πάνω στην μηχανή και συμπιέσαμε την ανάρτηση μέχρι το τέρμα. Είναι απίστευτη η διαδρομή που έχει, για του λόγου το αληθές , δες τε φωτογραφίες. Για να είμαστε ακόμα πιο σίγουροι ανεβήκαμε και οι δύο πάνω, τουλάχιστον 200 κιλά ακόμα και πιέζαμε την ανάρτηση μέχρι να ακούσουμε το τερματισμό της. Θεωρώ αδύνατον να λειτουργήσει σε αυτό το επίπεδο συμπίεσης η ανάρτηση, παρά μόνο σε κάποιο απότομο βαθούλωμα του δρόμου ή σε κάποιο άλμα και αυτό φουλ φορτωμένη , με δύο άτομα και στην μαλακή ρύθμιση. Για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει καμιά επαφή με τον βραχίονα μετέφερα τον βραχίονα 6mm πιο μέσα (αλλάζοντας τον αποστάτη και τις τρύπες στήριξης) και αφαίρεσα αλλά 4mm από το εξωτερικό μέρος του βραχίονα. Μετά από αυτές τις αλλαγές δεν έρχεται σε επαφή (βραχίονας-σωλήνα) και έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα. Σίγουρα αυτό είναι το πρόβλημα και με αυτόν τον τρόπο λύνεται οριστικά. Η επόμενη κίνηση είναι να ετοιμάσω εγώ βραχίονες ώστε να έρχονται οι μοτοσικλέτες για να γίνεται αντικατάσταση και οι αλλαγές που χρειάζετε. Θα σας ενημερώσω μέσα στην εβδομάδα πότε θα είμαι έτοιμος ώστε να αρχίσουμε. Δυστιχώς οι μοτοσικλέτες πρέπει να έρχονται σε εμένα για να γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές. Για αυτούς που είναι στην επαρχία θα αναλάβω εγώ προσωπικά να τους στείλω νέους βραχίονες και οδηγίες, με φωτογραφικό υλικό ώστε να κάνουν τις αλλαγές μόνοι τους. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υπομονή σας. |
|
|||
|
|||
Αν θέλετε και την δικιά μου γνώμη που το φοράω από τα πρώτα του χιλιόμετρα είναι ότι δεν με ανησυχεί καθόλου μα καθόλου το φτερό και πιστεύω ότι η πιθανότητα να σπάσει και ταυτόχρονα να μπλεχτεί και στον τροχό είναι υπερβολικά σπάνια έως απίθανη , περισσότερες είναι οι πιθανότητες να μείνω χωρίς φρένα μια και έχουμε κρούσματα για μοντέλα του 04-06 όπου πραγματικά τρέμω με την ιδέα και με έχει κάνει να σκέπτομαι την πιθανότητα ώστε να αλλάξω μηχανή. Δεν βάζω τις πιθανότητες να πατήσεις λάδια, να έχεις λάστιχο, να να να
γενικά οι δύο ρόδες είναι περίεργη κατάσταση. |
|
|||
|
|||
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ(ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ) .ΤΟ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΚΥΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΡΟΔΑ,ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΗΧΕΙΟ.
|
|
|||
|
|||
Καλό θα ήταν να αποφεύγουμε όσο μπορούμε τις υπςρβολές γιατί μπορεί κάποιος που μας διαβάζει να οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα. Σε ακραίες καιρικές συνθήκες δεν μας σώζει τίποτα και το ξέρουμε. Το νερό φτάνει μέχρι να μην πώ που. Το φτερό κάνει την δουλειά του σε περίπτωση νερών ή λάσπης στην μέση στεγνού δρόμου.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πιο πολλες πιθανοτητες υπαρχουν! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
με βάζεις σε σκέψεις να μην οδηγάω με βροχή |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 11:31 |
Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv | S.T | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-10-2010 19:58 |
Κατασκευή πίσω χαμηλού φτερού για 1200gs | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 71 | 13-09-2010 03:04 |