|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: MΠΟΤΑΚΙΑ εν όψει ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!
Αντε Ακη προχωρα παλικαρι μου
|
|
|||
|
|||
Προσωπικά,
τα δύο ζεύγη που έχω παραγγείλει, δεν τα επείγομαι. Οπότε, αναμένω την βολικότερη αποστολή που θα επιλέξει ο Άκης. Σε κάθε περίπτωση, εκτιμώ την προσπάθειά του και αναγνωρίζω τον κόπο του ! Σε ευχαριστούμε Άκη ! . |
|
|||
|
|||
Aki το ιδιο και εγω, μιας και Πασχα θα δουλευω , δεν βιαζομαι.
Χαλαρααααααα |
|
|||
|
|||
Φιλε Ακη ,
Επρεπε να περιμενεις τις δυσκολιες ειτε απο μεσα ειτε απο εξω .... Ηταν λογικο ενας τετοιος ογκος παραγγελιας ννα δημιουργησει πρακτικα προβληματα και ενδοοικογενειακες εντεκλησεις ... Παρολο που για μενα τα 5 ή 10 € διαφορα στα εξοδα αποστολης εχουν σημασια (εκει μας καταντησαν) θα σου ελεγα ( και ας δεκτω τις αντιδρασεις των παιδιων) να μην ασχοληθεις παρισσοτερο με την ομαδικη ... Ειναι καλυτερα να μαζευτουμε τρεις τεσσερις αναλογα την περιοχη και αναλογα το ποσο γρηγορα τα θελει κανεις και ενας απο την υπο-ομαδα να αναλαβει να κανει την παραγγελια ..... Στο λεω χωρις να γνωριζομαστε και εντελως φιλικα .... |
|
|||
|
|||
Ακη είμαι σύμφωνος οτι και αν αποφασίσεις. Και μην πτοείσαι. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν εχουμε μάθει να λειτουργούμε συλλογικά, γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
|
|
|||
|
|||
Γιάννη μου,
εάν επηρεαζόμασταν από "πρακτικά προβλήματα και ενδοοικογενειακές αντεκλήσεις", αλλά και από τη μιζέρια ή και την κακοήθεια ορισμένων, ευτυχώς ελαχίστων, δεν θα έπρεπε να είχαμε οργανώσει καμμία Ομαδική Αγορά έως τώρα. Το GS Forum όμως, διαφοροποιείται από τις άλλες διαδικτυακές παρέες, διότι σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί Ομαδικές, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, χωρίς να πτοείται από πταίσματα, σαν κι αυτά που συναντήσαμε στο παρόν νήμα. Όσο κι αν ορισμένοι πασχίζουν για το αντίθετο, η δυναμική μας θα τους ξεπεράσει και σύντομα, θα αποτελούν μία άσχημη ανάμνηση προς αποφυγή, στη μνήμη του συνόλου. . |
|
|||
|
|||
Εφόσον κάποιοι δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στα γραφομενα τους, διατιθεμαι να πάρω ένα ζευγάρι Νο 43.
Οπότε βολέψει το forum ακομη και μετά το Πάσχα. Αυτό το κανω για να μην χαλασει η ομαδική του Άκη. Άκη σε ευχαριστούμε και περιμενουμε. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μια απο τα ιδια, οποτε μπορεις, και οπως βολευει την πλειοψηφια. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι, δεν είναι Έλληνας, και όχι, δεν είναι αριστερός !!! | MARK | Ελλάδα | 24 | 07-03-2012 16:54 |
Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 04:23 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 02:08 |
Ψάρακας εν όψει (Καινούργιο μέλος) | aalleexx | Καλώς ήλθατε | 16 | 08-04-2010 23:11 |