|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυτοκόλλητα - GS Forum
Καλησπέρα Ευτύχιε.
Αν και τώρα με τα μπλουζάκια θα έχεις πνιγεί θα ήθελα να βάλω μια παραγγελία για αυτοκόλλητα και όποτε μπορέσεις τα φτιάχνεις. Έχουμε και λέμε 1) Κοπής #1, 10Χ1 cm, 2 τεμάχια σε μαύρο χρώμα. Τιμή 0,50Χ2=1 ευρώ. 2) Κοπής #1, 17Χ2 cm, 2 τεμάχια σε χρώμα "κίτρινο (κροκί) του F800GS; (sunshine yellow το λέει η μαμά, κάτι σαν το #FFC220)" όπως είχε γράψει και ο φίλος yns. Αν δεν γίνεται σε αυτό το χρώμα τότε αντί για αυτά θα ήθελα 2 τεμάχια από τα κοπής #4 σε 17Χ2 cm πάντα. Τιμή 0,50Χ2=1 ευρώ. 3) Βεδουίνο για ανεμοθώρακα, όπως αυτόν που έφτιαξες στον φίλο kornlaz (http://www.gsforum.gr/635280-post238.html), σε μαύρο χρώμα, 2 τεμάχια. Θα ήθελα να μάθω μόνο τις διαστάσεις του καθότι δεν θέλω κάτι πολύ μεγάλο. Τιμή... δεν υπάρχει για αυτά οπότε αναμένω επίσης. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά και ελπίζω να μην σε κούρασα (λέμε τώρα γιατί φαντάζομαι ότι έχεις πήξει!!! ) |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΥΤΥΧΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
ΚΟΠΗΣ 1 17Χ2 -10Χ1 ΚΟΠΗΣ 14 10Χ1,2 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΦΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ |
|
|||
|
|||
καλημέρα έχουμε κανένα νέο με τα αυτοκόλλητα
|
|
|||
|
|||
Θα ηθελα
Κοπης #3 2 τεμ.17χ2 κ 2τεμ. 10χ1 Κοπης #6 2τεμ. 10χ1 συνολο 6τεμ. 8EUR Ευχαριστω ΕΥΤΥΧΗ για τα ωραια αυτοκολλητα παντα τετοια |
|
|||
|
|||
4 τεμαχια κοπής Νο 3
4 τεμάχια κοπής Νο 6 Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
φίλε Ευτύχιε καλησπέρα,
είμαι παλιό μέλος στο forum αλλά τώρα κατάφερα και "μπήκα" πραγματικά στην παρέα σας. μόλις πήρα ένα R1200GS Adventure του 2007 σε λευκό χρώμα αλλά του λείπουν τα αυτοκόλλητα του ρεζερβουάρ (τα κόκκινα που γράφουν R1200) και θέλω να του προσθέσω και μερικές "πινελιές". Οπότε θέλω τα παρακάτω: 1. 1 ζευγάρι Αυτοκόλλητο κοπής #9 κόκκινο Διαστάσεις: 20 Χ 3 cm (θέλω τα αυτόκόλλητα που λένε R1200 για δεξιά και αριστερά του ρεζερβουάρ όπως είναι τα εργοστασιακά, απ' ότι κατάλαβα είναι αυτά) 2. 3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα για την τάπα βενζίνης (για μοντέλο 2007 επαναλαμβάνω) 3. 3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα tank pad αυτό που έχεις στο post σου που έχει την προπέλα της BMW και λέει κάτω κάτω GSA στη φωτογραφία με το λευκό Adventure(η 7η φωτογραφία κατά σειρά) (το ίδιο tank pad είναι και σε άλλες φωτογραφίες με παραλλαγές αλλά θέλω συγκεκριμένα αυτό). το post είναι το παρακάτω για να μη γίνει μπέρδεμα http://www.gsforum.gr/724762-post135.html 4. 3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα που να λένε "adventure" όπως στην παραπάνω φωτογραφία του post σου αν θελεις μονάχα πες μου ποσο κάνουν όλα μαζί και πώς μπορώ να τα πάρω όταν θα είναι έτοιμα. Σου έχω στείλει την ίδια παραγγελία και μέσω ΠΜ απλά τώρα είδα ότι προτιμάς να κάνουμε post τη ζήτησή μας εδώ για διευκόλυνσή σου Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
|||
|
|||
Ισχύουν ακομα τα αυτοκολλητα ή τέλος
|
|
|||
|
|||
Ευτυχιε ευχαριστω για την υπομονη και επιμονη που εδειξες κατα την τοποθετηση των αυτοκολλητων στη μηχανη μου!!!
Απλα πανεμορφα τα καινουρια αυτοκολλητα, σε διακριτικο μαυρο ματ, οπως λεει ο δημιουργος τους. Στην ταπα καυσιμου, τιμονοπλακα, R1200 στο ρεζερβουαρ, καθως και στον ελικα των σηματων. Φωτο απο την δουλεια του Ευτυχη παρακατω.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νίκο μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ ! ! ! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα | eytyxios | Ομαδικές Αγορές | 200 | 03-12-2013 21:40 |
Αυτοκόλλητα για R 1200 | Panos Lamb | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 11-06-2011 19:23 |
Αυτοκόλλητα | Prutanhs | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 27-03-2011 22:43 |