|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Meeting - Makan Travel Event - GS Trophy Hellas 27-28-29/9/13
Στα 50 μ. από το camping, σε καλή τιμή : Davis Studios
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Meeting - Makan Travel Event - GS Trophy Hellas 27-28-29/9/13
42. mariz σκηνη μπλουζακι large
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Επικαιροποίηση Λίστας συμμετοχών 1. R21 διπλός δωμάτιο κλείσαμε μπλούζες 1 large & 1 small 31.Argi - Διπλός - Σάββατο - σκηνή, 1 τεμ 3XL male 1 τεμ XL female2. Anthism ok camping 3. Omorfantras (double room) 1 XL αντρικό και 1 medium για την καλή μου 4. zervas διπλος -1 δωματιo στο camping εκλεισε μονος τουμπλουζάκια 1 XL κ 1 L 5. lepanto διπλος- 1 δωματιo στο camping εκλεισε μονος του 6. Lepantoii διπλος -1 δωματιo στο camping εκλεισε μονος του 7. Commander διπλος -1 δωματιo στο camping εκλεισε μονος του, μπλ. man Large, woman small 8. Gentleman + Lady εχω κλεισει μόνος μου μπλουζακι Large Medium 9. Αkis -δικλινο απο παρασκευη 10. ΜΑRK -δικλινο απο παρασκευη- ακύρωσε 17/09 11. Sensei G -δικλινο απο παρακευη 12. Gasgs 3πλός, εκλεισα δωμάτιο στο καμπινκ Μπλ. Αντ. large, Γυν. small, παιδικο 7 για το Μητσάκο 13. Black Shadow -δικλινο απο παρασκευη 14. NGS -σκηνη,εντος camping απο παρασκευη 15. Dmistak-Μονος σε σκηνή 1 large 16. Sakis σκηνή camping από Παρασκευή 50-50%.. 17. g.b.spyropoulos - 1 τετράκλινο εντός του camping απο Παρασκευη εκλεισε μονος του 1 xl 18. gs malxasias – συνδιαμονή με g.b.spyropoulos εκλεισε μονος του μπλουζ 1 large 19. LuckyExplorer από Παρασκευη σto Camping σκηνή 1 ατομο 20. Bilmar Η κράτηση για μένα να γίνει στο όνομα Ηλιάδης Βασίλης. Ένα δίκλινο από Σάββατο μπλουζάκια 1 XL k 1 M 21. Nivo- Ένα δωμάτιο για δύο TOM στο camping εκλεισε μονος του 22. Tom μαζι με τον τομ θα ειναι και ο nivo Δλδ τετρακλινο εκλεισε μονος του 23. GEORGE-XTreme Σαββατο διπλος ,εκλεισα απο booking, μπλουζακια LARGE & LARGE 24. Atman και mariz 2 άτομα από Παρασκευή με σκηνή στο camping 1 μπλουζα xxxxxxl 25. malco διπλος με kynthia. Σπιτι εχουμε δικο μας 26. danaos 2 άτομα για κάμπινγκ 1 L ανδ. 1 M γυν. 27. Νικολας33 Απο Παρασκευη, Καμπινγκ φυσικα, δυο ατομα, medium ανδρικό + small γυναικείο 28. evanslam κλείσαμε studio 2 large αντρικο και ενα small γυναικείο 29. ckk camping σκηνη μπλουζα 1 XL 30. L3f camping εκλεισε δωματιο 1 μπλουζα large 32.Νmamdakkar - Διπλός - Σάββατο - σκηνή 33.Stathis.G - Διπλός - Σάββατο - σκηνή 34.Bill-Idol - Διπλός - Σάββατο - σκηνή 35.Gmliappis - Διπλός - Σάββατο - σκηνή 36.Spitiko- Διπλός απο Πέμπτη δωματιο εκλεισα μονος μου large ανδρικό + small γυναικείο 37.oykas_20 διπλός απο Σάββατο. εκλεισα μόνος μου, Μπλ 1 τεμ large και ένα small 38.epsime μόνος απο Σάββατο. Δωμάτιο εκλεισα μόνος μου, Μπλουζάκι τεμ large 39.antfly353 Δωμάτιο εκλεισα μόνος . Μπλουζάκι τεμ medium 40.Billy-Bo διπλος Δωματιο εχω κλεισει, μπλουζακια 1 Large και 1 Medium. 41.nordkapp2 ατομα σκηνη. Μπλουζες large+small. 42.mariz σκηνή μπλ large 43.kynthia έχει σπίτι δικό της 44.lady εχει κλεισει μόνη της μπλ. Medium 45.angelo_balto 4 άτομα (έχω κλείσει)Μπλουζάκια: 2 Large + 1 Small + 1 medium . Παρακαλώ ο κάθε συμμετέχων να κάνει ένα έλεγχο στην λίστα για πιθανά λάθη... άνθρωποι είμαστε Όσοι δεν έχουν δώσει νούμερα μπλουζάκια να το κάνουν άμεσα για να έχουν αποτελέσμα.. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Στα πλαίσια των Touratech Travel Event 2013 &
Hellas Adventure Trophy 2013 & GS Forum Annual Meeting στο Πευκί της Β. Εύβοιας το ερχόμενο Σάββατο 28/9/2013 στις 8μμ θα γίνει παρουσίαση της β' έκδοσης του βιβλίου του Γιώργου Γληνού "Ο Γύρος της Μεσογείου σε Δύο Ρόδες", με slides από το ταξίδι, συζήτηση και υπογραφή βιβλίων. Σας περιμένω εκεί για ταξιδιωτικές και όχι μόνο κουβέντες! |
|
|||
|
|||
Extra large ανδρ small γυναικ
|
|
|||
|
|||
Κι εγώ μέσα για ένα ανδρικό μπλουζάκι μέγεθος L
Λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων θα μείνω μόνο το Σάββατο το βράδυ |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς λογω οικογενειακων υποχρεωσεων θα πρέπει να ακυρωσουμε και εμείς
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς για τεχνικούς λόγους το live του Σαββάτου δεν θα πραγματοποιηθεί.
Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε άμεσα ποιοι σκοπεύουν να ακολουθήσουν το χωμάτινο group της Παρασκευής το αργότερο μέχρι αύριο. |
|
|