|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ
Ένα τέτοιο θέλω που θα βρω; Από αυτονομία άλλο τίποτα δεν θα τελειώνει.. Αργύρη να είσαι καλά φίλε. Ευχαριστώ για την συμβουλή, και το ρεζερβουάρ είναι όλα τα λεφτά.. θα ρίξω μια ματιά να δω τι παίζει.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στην αναγκη... θα παρουμε μια απο το ΝΑΤΟ... Να βαλουμε οπωσδηποτε το τεποζιτο αν συμφωνει ο Φαιδων. Στελνω ενα πμ ατον τζαμπα να μας βρει απο ι μπει |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αμα χρειαστεις universal ''πλατη''που πιανει σε 4 ''pin''διαθετω και εγω. |
|
|||
|
|||
Από τον Φώτη (sid2011) και τον Βαγγέλη (Vagelis Gar)(Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών)Προσφορά Χειροποίητα Κάγκελα και Πλαϊνές Βαλίτσες Αλουμινίου για να μας μεταφέρεις πίσω όλες τις εικόνες, τα αρώματα, τις γεύσεις και τις μουσικές από αυτό το επικό ταξίδι. Με την ευχή όλα να εξελιχθούν όπως τα έχεις σχεδιάσει θα σου ευχηθούμε με τον δικό μας τρόπο να έχεις ένα υπέροχο ταξίδι
Επικοινώνησε μαζί μας για τις λεπτομέριες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπραβο! Δεν εχω αλλα λογια μονο μεγαλη χαρα! Μαγκελανε εισαι πολυ τυχερος φιλε!! |
|
|||
|
|||
Πολύ άξιο δώρο και ότι πρέπει για ένα τέτοιο ταξίδι αντοχής.θα κάνει ένα ταξίδι ο Μαγκελ μέσα στην τρέλα........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπράβο κοπέλια, φοβερή προσφορά!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μπράβο σε όλους που βοηθάνε ο καθένας με ότι μπορεί για να γίνει πραγματικότητα το μαγικό αυτό ταξίδι!!!!!!!!!!! Μπράβο σε όλα τα παιδιά που απαρτίζουν αυτήν την παρέα που λέγετε gs forum !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλό θα ηταν να κάνουμε ένα υβεντ μια μέρα πριν ξεκίνησει ο Μαγκελ το ταξίδι του......να του ευχηθούμε καλό οδοιπορικό και τα λοιπά...........Τι λέτε.....
|
|
|