|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Θελω και εγω
ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ
(ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ) ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 1. Arkas ---------------> TWIN set 2. nsepas --------------> ;;;;;; 3. zervas --------------> TWIN set 4. zervas --------------> TWIN set 5. theo ----------------> TWIN set 6. Mits70 --------------> TWIN set 7. ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ----> TWIN set 8. gma21 ---------------> TWIN set 9. Gazi ----------------> TWIN set 10 nsepsas--------------> TWIN set Μεσα και εγω .
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
Βρε παιδιά......Από πότε θα είναι διαθέσιμα???
Θέλω την ενδοσυνενόηση..... Θέλω την ενδοσυνενόηση..... Θέλω την ενδοσυνενόηση..... Θέλω την ενδοσυνενόηση..... Θέλω την ενδοσυνενόηση..... Θέλω την ενδοσυνενόηση..... |
|
|||
|
|||
Ούτε η κόρη σου όταν θέλει γάλα δεν κάνει έτσι!
Άσε να τρέξει λίγο το θέμα, να μαζευτούν συμμετοχές γιατί θα είναι κρίμα να υπάρξουν κι' άλλοι ενδιαφερόμενοι και τελικά να μείνουν απέξω και από τη συμπληρωματική! |
|
|||
|
|||
ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ) ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 1. Arkas ---------------> TWIN set 2. nsepsas -------------> TWIN set 3. zervas --------------> TWIN set 4. zervas --------------> TWIN set 5. theo ----------------> TWIN set 6. Mits70 --------------> TWIN set 7. ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ----> TWIN set 8. gma21 ---------------> TWIN set 9. Gazi ----------------> TWIN set 10 ????-----------------> ;;;;;; .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Θελω και εγω
Απόσπασμα:
....είσαι ΗΔΗ στην λίστα, στο νούμερο #2 χρειάζεσαι κι άλλο σετ ;;;; .
|
|||
|
|||
[QUOTE=ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ;38712]
ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ) ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 1. Arkas ---------------> TWIN set 2. nsepas --------------> TWIN set 3. zervas --------------> TWIN set 4. zervas --------------> TWIN set 5. theo ----------------> TWIN set 6. Mits70 --------------> TWIN set 7. ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ----> TWIN set 8. gma21 ---------------> TWIN set 9. Gazi ----------------> TWIN set 10 ????-----------------> ;;;;;; zz . [/vvQUOTE]
|
|
|||
|
|||
Και εγω μεσα για ενα twin set!!!
Για να μου κραταει παρεα στα απειρα χιλιομετρα μου! |
|
|||
|
|||
Εγω θελω ενα BT2 Single, εχω ηδη ενα αλλα πηρα χτες ενα BMW AIR-FLOW κρανακι για το καλοκαιρι και βαριεμαι να το βγαζω απο το SYSTEM 5
αρα βαλτε μα στην λιστα για ενα Single παρακαλω |
|
|||
|
|||
spam - Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει βρε Θανάση???
|
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 19:44 |