|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
Απάντηση: Συμβαίνει τώρα και ... καλημεροκαλησπέρες ... άντε και ... καληνύχτες ...
Καλημέρα όλη μέρα σε όλο το φόρουμ
|
|
|||
Απάντηση: Συμβαίνει τώρα και ... καλημεροκαλησπέρες ... άντε και ... καληνύχτες ...
Καλημέρα στην παρέα...
|
|
|||
Καλημέραααααααααα
Αφιερωμένο σε όλους τους φίλους που μου έστειλαν ένα μύνημα αγάπης, συμπάθειας η κ συμβουλευτικό! και δεν είσασταν λίγοι, σε όλους εσάς αλλά κ σε όλη την κοινότητα, αφιερώνω αυτά τα παραπάνω λόγια του αγαπημένου μου Γιάννη Χαρούλη κλείνουν μέσα όλα τα νοήματα που "κράτησαν" την ψυχή μου άσπρη... Καλημέρα κ καλή δύναμη, μας ενώνουν πάρα πολλά δεν μας χωρίζει τίποτα |
|
|||
Καλημέρα σε όλους.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
Απόσπασμα:
Καλημερα Στεργιε,Βασιλη,Χαρη και Γιωργο,καλη δυναμη παιδια!! |
|
|||
|
|
|||
Την καλημέρα μου σε όλους !!!
|
|
|||
Καλημέρα Κυρίες και Κύριοι, να έχετε μια υπέροχη μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
Καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
Kαλημέρα στην παρέα!!
|
|
|