|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Lone Rider – 2013 North..North...North…..
ο σταγκας που ειναι ????? Σταγκαααααα σαλατουλες....... Last edited by kornlaz; 06-08-2013 at 21:47. |
|
|||
|
|||
Νικόλα, έχω ειλικρινά εντυπωσιαστεί με αυτό το ταξίδι σου, τόσα χρόνια άκουγα nord cap και ποτέ δε μου κίνησε ιδιαίτερα την επιθυμία να το επισκεφτώ. Εσύ με έβαλες στην πρίζα να ετοιμαστώ για Νορβηγία, αυτές οι photos, το Μπέργκεν, όλα!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στράτο η Νορβηγία ειναι απίστευτη Χώρα Απλώς η δική μου άποψη ειναι οτι : Το ταξίδι ειναι η Νορβηγία και ένας προορισμός ειναι και το Nordkapp Σου εύχομαι, οπως και σε όλους, να πραγματοποιήσετε και να πάρετε την χαρά αυτού του ταξιδιού. Απλώς πρέπει να υπολογίσεις οτι για κάθε 100 χλμ. θέλεις 1458 στάσεις για φωτογραφία. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ετοιμάσου για καφέ κατ ιδίαν
|
|
|||
|
|||
[B]ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΜΕ.. [/B
|
|
|||
|
|||
Καλημερα Νικολαρα!!!!!!
|
|
|||
|
|||
οπως παντα δεν μπαινω ξανα στο θεμα σου!!!!
αλλα ενεκα τις περιεργειας μου να δω μεχρι που θα την πας την βαλιτσα μπηκα!!!! τι να πω!!!ο ερμος!!! πανικοβληθηκα απο τα κατορθωματα σου....................! και εχω την εντυπωση οτι περνας....πολυ καλα!!!!!!!!!! καλο δρομο και οι θεοι το κοζμου να σε προστατευουν |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περνάω καλά.... |
|
|