|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Doc, μια δύσκολη στιγμή για έναν, είναι δύσκολη για όλους μα
Παρα πολυ σημαντικα και ευχαριστα νεα !!
Καλη δυναμη για τη συνεχεια!! |
|
|||
|
|||
Ευχάριστη εξέλιξη. |
|
|||
|
|||
λοιπόν...
χθες έπαιξα και πάλι τένις.... ναι, με ένα μικρό όγκο ακόμα στο στήθος, με δύο μεταστάσεις στην σπονδυλική, αλλά ξανά έπαιξα. Βασικά ήθελα να επανέλθω πολύ αργά, σταδιακά, όπως επιβάλλεται. Για αυτό έλεγα για κάποιο δεκάλεπτο, δεκαπεντάλεπτο να αλλάξουμε μερικές μπαλιές, απλά να ανοίξει το χέρι, να χαρεί η καρδιά, να ..... και έγινε μία ώρα. Όχι, δεν την άντεξα κανονικά, στους ρυθμούς μου. Μα, μέχρι πρότινος κουραζόμουν με το περίπατο μέχρι την εξώπορτα, άρα απλά έγινε μία κάποια αρχή, ένα στατικό τένις. Ο Cris [με τον οποίο διοργανώνω το 24 ωρο - ΝΑΙ θα γίνει και φέτος, έτοιμο είναι!] καλού κακού την κοπάνησε στην Κέρκυρα για να μην τον καταπατήσω! Έχω ακόμα αγώνα, όπως είπα, μάλλον αυτήν την εβδομάδα θα ξεκινήσει η ακτινοβολία, ΑΛΛΑ, τίποτε σε αυτήν την ζωή δεν είναι τζάμπα, χωρίς να βρέξεις κ@λο ψάρια δεν θα πιάσεις, αυτό το ξέρουμε όλοι οι αθλητές και μαχητικοί μοτοσικλετιστές. keep trying don't give up VENCEREMOS |
|
|||
|
|||
Kωστη σου ευχομαι οτι καλυτερο φιλε και ταχεια αναρωση......
Κeep walking!! |
|
|||
|
|||
Κώστα σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά και σύντομα να είσαι 100% υγιείς.
|
|
|||
|
|||
Όπως λέει και ο δάσκαλος και φίλος μας Χρήστος , απο το καλαμακι.....σημασία έχει ποιος θα κρατάει την ρακετα και όχι πως παιζει
Βλέπω την ψυχολογία πολυ ψηλά και αυτο νομίζω σε κάνει ανικητο..... Συνέχισε έτσι και όλα θα πανε καλύτερα... |
|
|||
|
|||
Άντε με το καλό,γρήγορη ανάρρωσή κι επιστροφή σιγά σιγά και πάλι
Δόξα το Θεό όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Είσαι πραγματικά δυνατός φίλε μου.respect send from my Samsung GS-III white beast |
|
|||
|
|||
Θαυμάζω τη δύναμη σου. Είμαι σίγουρος ότι την έχεις κερδίσεις τη μάχη
Εύχομαι ό,τι καλύτερο |
|
|||
|
|||
Κώστα η δύναμή σου παράδειγμα για όλους μας.
Να είσαι πάντα καλά και να χαρείς τη ζωή σου όπως την έχεις ονειρευτεί. |
|
|||
|
|||
Kαι απο εμενα περαστικα και να συνεχισεις δημιουργικα οτι αγαπας.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εισαγγελική έρευνα για την αποκομιδή των σκουπιδιών | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 19-10-2011 21:19 |
Δυο κείμενα, από διαφορετική σκοπιά, για μια όμορφη Ελλάδα! | syan | Ελλάδα | 3 | 12-10-2011 15:16 |
Ίσως η πιο διάσημη ομιλία στο ίντερνετ. Πραγματική τροφή για σκέψη! | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 20 | 24-02-2011 19:52 |
Ο άνθρωπος, στην δύσκολη στιγμή φαίνεται... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 20 | 27-10-2010 12:49 |
Τα σκάγια | wolferin | Ανέκδοτα | 6 | 02-06-2009 10:40 |