|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καλημέρα παιδια ήδη ζηλεύω πολυ. Πιστεύω ότι η εμπειρία σήμερα θα είναι απερίγραπτη. Το μόνο που θα ήθελα είναι, αν μπορει κάποιος να πάρει το μπλουζάκι μου και θα συνεννοηθούμε μετα για να το πάρω. Έτσι όλοι θα έχετε ένα ενθύμιο συμμετοχής και εγώ ένα αποχής. Ευχαριστώ και να περάσετε τέλεια.
|
|
|||
|
|||
Έλα για καφέ και μπλουζάκι !
Τη συμμετοχή σου, θα την πάρει ο Θανάσης f800, και θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω ! Ωστόσο , έλα για την παρέα !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Adventure Training στη Βορεια Ελλαδα 19-20 Mαι
Στεναχωρεθηκα που δεν μπορεσα να ειμαι παρων σε αυτο το training....
Υποσχομαι στο επομενο να παρω μερος.... Καλη διασκεδαση και μαθηση φυσικα...!! |
|
|||
|
|||
Η θεωρία ξεκινά !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
ΕΕΕΕ ο τερμα πισω αριστερα μασουλαειιιιι
|
|
|||
|
|||
Κύριε, κύριε!!!
Ένα παιδάκι στις πίσω σειρές δεν παρακολουθεί αλλά παίζει «φιδάκι» με το κινητό του!!! Καλό μάθημα και καλή εξάσκηση αργότερα φιλαράκια! |
|
|||
|
|||
ωραια πραματα ρε φιλαρακια ωραια πραματα
|
|
|||
|
|||
ωραια πραματα ρε φιλαρακια ωραια πραματα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καρφια,,,, το μαθημα παντως παει οπως το ονειρευτηκα.. ειχαμε ηδη την πρωτη πτωση.. μεσα στην αιθουσα επεσε απο την καρεκλα ποιος? μα φυσικα ο Λαμπρος!! |
|
|||
|
|||
επιτρέπεται να πέσεις.,.
επιβάλετέ να σηκωθείς.,.., καλό μάθημα σε όλους.,. τα λέμε αύριο παίδες.,.,.,.,.,., |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GS Forum Adventure Training στη Βορεια Ελλαδα.- | xurxes | GS Forum - Road & Enduro Training | 143 | 10-04-2012 01:07 |
GS Forum Adventure Training την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 269 | 10-06-2011 00:18 |