|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- Δώρα πίττας ----> 2013 ----
Ειλικρινά το χάρηκα. Να μου τους φιλήσεις και τους τρείς άντρες σου. Την αγάπη μου............. |
|
|||
|
|||
ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΣΤΗΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΤΟΥ ΔΥΟ ΛΑΧΝΟΥΣ,Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...
Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.!!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ 427 ΚΑΙ 343..!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 427 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΜW ΜΟΤΟRRAD-MOTION 'N' STYLE ΓΙΑ ΤΟ 343.!ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ GS FORUM..!!!HTAN MIA ΑΝΑΣΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΣΗΣ...!!! |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ..ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟ GS FORUM ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ..ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ THN BOΛΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ GS FORUM KAΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΧΙΜΟ ΝΙΚΟ ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ 222 ΚΑΙ 234 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ..!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα ηθελα να μου πεις στη περιοχη μου αν εχουμε Moderator και ποιον?? Μαλλον σαν πιο παλιος η που εχει πιο συχνη επαφη με Αθηνα ο Στεςργιος Phoenix?? Σε καποιο καφε μπορεις να του δωσεις το δωρο μου εκεινου και εγω βρισκομαι με το Στεργιο Χαλκιδα! Εκτος και κατεβω Αθηνα σε καφε του φορουμ!! Το δωρο μου ειναι: 422- ενα μπλουζακι κεντητο GS Forum- Λεοντοκαρδος Ευχαριστω εκ των πρωτερων ! |
|
||||
|
||||
... έτοιμοι οι ταξιδιωτικοί οδηγοί της "Orama Editions" ... ... έτοιμα τα βιβλία του Κώστα Μητσάκη ... ... έτοιμα και τα μπλουζάκια του GS Forum ... ... έτοιμα και τα φακελλάκια με τις κάρτες/δωροεπιταγές .... |
|
||||
|
||||
. Την Τετάρτη 20-3-13 θα γίνει η παράδοση των δώρων, στον καφέ ... εδώ !!! Θερμή παράκληση ! Να έρθετε όλοι όσοι έχετε κερδίσει κάποιο δώρο κ να το παραλάβετε αυτή την Τετάρτη, γιατί είναι δύσκολη η επαναλαμβανόμενη μεταφορά των δώρων ... .
|
|
||||
|
||||
Ta δώρα των εκτός Αθηνών φίλων μας από:
Άργος, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κοζάνη, Χανιά, είναι έτοιμα - συσκευασμένα και θα τα παραλάβουν με τον γνωστό courier (phoenix), άμεσα ... |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑ Όποιος έχει κερδίσει κάποιον απ' τους παρακάτω λαχνούς, να στείλει pm εδώ τα στοιχεία του, προκειμένου να ενημερωθούν οι δωροθέτες !!! Στείλτε το συντομότερο το παρακάτω pm, γιατί θα πρέπει να μαζευτούν όλα τα ονοματεπώνυμα ανά δωροθέτη, για να γίνει η αποστολή των στοιχείων και να παραλάβουν όλοι τα δώρα τους έγκαιρα. Στο μήνυμα να γράφετε: αριθμό λαχνού, δώρο + δωροθέτη, ονοματεπώνυμο, κινητό.
|
|
|||
|
|||
Νικολα το "εδώ" που λες παραπάνω ...στο ΠΜ δεν Βγάζει "Recipient Username(s)" δηλαδή τον Παραλήπτη/Όνομα χρήστη...... βάζουμε το δικό σου nick name ? ....
|
|
||||
|
||||
Ναι Στρατή ... το δικό μου ...
|
|
|