|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200
Καλησπέρα
Η πρώτη δεκάδα, με τους διορθωμένους βραχίονες, είναι στα χέρια μου. Μπορείτε να έρχεστε για την αλλαγή. Η αλλαγή θα γίνει σταδιακά και πάντα με ραντεβού και μεσημερο-απογευματινές ώρες. Γι΄αυτό τηλεφωνήστε μου στο 210 9524990 για να το κανονίζουμε. Διευθυνση: Δοϊράνης 36 Καλλιθέα. Η Δοϊράνης είναι ο πρώτος παράλληλος δρόμος από την Συγγρού, στο ύψος του Αγ.Σώστη, για όσους γνωρίζουν την περιοχή, για τους υπόλοιπους θα τους εξηγώ εγώ πως θα έρθουν. Αυτά....Τα λέμε.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έκλεισα ήδη ραντεβού για σήμερα το απόγευμα...
|
|
|||
|
|||
Εκλεισα και εγω ραντεβου-7 παρα -και μετα παμε για τον καφε.Κωστα αμα ειναι συναντιομαστε εκει
|
|
|||
|
|||
...............................και εγώ δεν έχω ανοίξει ακόμα την ζελατίνα ..
|
|
|||
|
|||
Παιδια πηγα εχτες απο τον Χρηστο αλλαχτηκε ο βραχιονας-ανοιχτηκαν καινουριες τρυπες στο φτερο για να παει ολη η κατασκευη προς τα μεσα. Αψογος ο Χρηστος και οπως το υποσχεθηκε. Απο οτι φαινεται δεν υπαρχει πιθανοτητα να βρει με τιποτα ο σκελετος τωρα. Εν πασει περιπτωσει αν παρατηρησω κατι ενημερωνω
|
|
|||
|
|||
Κι εγώ έβαλα το νέο βραχίωνα χθες... όντως η κατασκευή πήγε αρκετά πιο μέσα και φαντάζει σχεδόν απίθανο να ξαναβρεί στο σκελετό!!
Επίσης, βάλαμε και παξιμάδι ασφαλείας για παν ενδεχόμενο... Το παρακολουθώ και σας ενημερώνω... Χρήστο σ'ευχαριστώ για την άμεση αντικατάσταση! |
|
|||
|
|||
και εγώ το έβαλα χθές άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση .
Ασε που είδα κάτι carbon βαφές εκεί σε φτεράκια και ψήνομαι !!! |
|
|||
|
|||
Μόλις επέστρεψα από μια σύντομη επίσκεψη στο Χρήστο! Συγκεκριμένα, αλλάξαμε όλα τα παξιμαδάκια του φτερού (φτερό - βραχίωνες) και τα αντικαταστήσαμε με ασφαλείας.
Τα παξιμάδια (φτερό - γέφυρα) τα είχαμε κάνει ασφαλείας ούτως ή άλλως πριν 2 ημέρες!! Πιστεύω ότι είναι καλύτερα τώρα!! |
|
|||
|
|||
Πολύ Καλησπέρα Σας Και από εμένα . Θα ήθελα να ρωτήσω , αν θα μπορούσα να παραλάβω το φτερό (το διορθομένο) ; το ρωτάω αυτό γιατί θα κατέβω για δουλειά και θα είμαι από την Δευτέρα μεχρί την Πέμπτη '' δυστυχώς χωρίς το μικρό μου '' . Θα δουλεύω στο ΠΑΟ-Barcelona και θα μένω κοντά στο Ο.Α.Κ.Α .
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 11:31 |
Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv | S.T | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-10-2010 19:58 |
Κατασκευή πίσω χαμηλού φτερού για 1200gs | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 71 | 13-09-2010 03:04 |