|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: συρρακο - καλαρρυτες
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11
Πριν απο πεντε λεπτα και μετα απο προσπαθεια δυο ωρων οι καλοι μου φιλοι Κωστας και Φωτης καταφεραν να ξεκολλησουν το καημενο το Vitara τους απο το χιονι 10 χιλιομετρα πριν τους Καλαρρυτες στο ορεινο περασμα που ενωνει το χωριο με την Ανθουσα Τρικαλων..και το οποιο εχουμε και στη διαδρομη του Σαββατου
Ετσι για να ξερουμε οι σκηνιτες τι μας περιμενει! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ερεεεε γλεντια!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και σκηνες Harley........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ένας μαύρος λέει σε έναν άσπρο: Εγώ... όταν γεννήθηκα ήμουν μαύρος. όταν μεγάλωσα ήμουν μαύρος. όταν κάθομαι στον ήλιο είμαιμαύρος... όταν κρυώνω είμαι μαύρος. όταν τρομάζω είμαι μαύρος. όταν πεθάνω είμαι μαύρος. Όταν οδηγώ Honda είμαι μαύρος ----------------------------------------------------- Εσύ... όταν γεννήθηκες ήσουν ροζ. όταν μεγάλωσες ήσουν άσπρος. όταν κάθεσαι στον ήλιο είσαι κόκκινος. όταν κρυώνεις είσαι μπλε. όταν τρομάζεις είσαι κίτρινος. όταν αρρωσταίνεις είσαι πράσινος. όταν πεθάνεις είσαι γκρι. Εσύ όταν οδηγείς gs είσαι ασπροκοκινοπρασινομπλέ. ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΕΓΧΡΩΜΟ; Τι διάολο GSέχεις φίλε… |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νερο εχει εκει? |
|
|||
|
|||
Όπως και να έχει βουνό είναι, στην καλύτερη περίπτωση το βραδάκι να έχει 10-12 βαθμούς τέλος Μαίου... παλεύεται ειδικά από τους βόρειους, για εμάς τους Χαμουτζήδες δεν ξέρω...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λίγο πιο χοντρόπετσοι είμαστε πως να το κάνουμε |
|
|