|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο
Να μου το κάνεις λίγο λιανά ?
|
|
|||
|
|||
το οτι δεν συμφωνω δεν σημαίνει κατι....... αυτο λεω πως μπορουμε μεσα σε μια κοινωνία να συμφωνούμε ολοι με ολους....
μαλλον δεν το επιασες η σε εχει παρασυρει η ενταση στο θεμα.... αλλα μου αρεσει η υπογραφη και ηθελα απο καιρο να στο πω.. Last edited by commander; 03-10-2013 at 20:01. |
|
|||
|
|||
o lepanto θελει βοηθεια δεν πας να τον βοηθησεις και αστα αυτα. αμα ημουν κατω θα πηγαινα να τον βοηθεισω αλλα επειδη δεν ειμαι πανε εσυ κουμπαρε!απο την βεροια, που εχεις σοι στα τρικαλα και εισαι απο την ξανθη............ |
|
|||
|
|||
ΑΕΚ θρησκεία, κασέτες και λαχεία!
Το μαμησα αρκούντως; Ελάτε ρε παιδιά, ξεκατινιασμα ναι, αλλά όταν πάει τόσο επί προσωπικου κάπου χαλάει η σούπα.... Υπάρχει μόνο ένα σημαντικό θέμα, το νέο μου μονοκυλινδρο. Έχω βάψει μαύρο τον ανεμοθωρακα, να βάλω κανένα αυτοκόλλητο τουιτυ. η θα είναι πολύ μεγάλη η ξευτίλα; :banghead: _________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
Δε ξέρεις ποοοοοοοοσο κρατιέμαι να μη γράψω δυό τρία λογάκια σε κανα δυο καρντάσια εδώ μέσα
Η αυτοκυριαρχία μου είναι στα κόκκινα ! Το παλεύω όμως, αντέχω Η υπογραφή έχει μπει ώστε άλλοι να την εκλαμβάνουν ως απειλή, και άλλοι σαν προειδοποίηση..... Αφού δεν επιτρέπετε η ...οπλοχρησία αδιακρίτως, πρέπει να εφεύρω άλλους, πιό δημοκρατικούς τρόπους άμυνας απέναντι στους υβριστές |
|
|||
|
|||
Μακαρι να εννοούσε και ολους όμως
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τι εννοεις????? τι καλυτερο, απο το να λεμε τις σκεψεις μας???? αν δεν το κανουμε, δεν θα συνεχισει να υπαρχει το φορουμ... μεσα απο διαπιστωσεις, θα προχωρησουμε σε εργα και μονο μεσα απο αυτες... και οταν ακους για δικηγορους, παρανομιες κλπ.......για γραφομενα, μεταξυ μας ειδικα για νεους σε ηλικια.....φιλους φευγουν τρεχοντας... ποιος θα μεινει στο τελος??? να κανει κατι για αυτη την κοινοτητα???? |
|
|||
|
|||
Παμε αλλο ενα σπαμ για διαλειμμα.
Ο καθαρος αερας των Αγραφων θα βοηθησει τους γραφοντες http://www.gsforum.gr/f82/%CE%9C%CE%...D%CF%8C-43595/ Last edited by paschalis; 03-10-2013 at 20:55. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
διπλος....... |
|
|||
|
|||