|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών !
ΝΙΚΟ εχεις PM για metzeler tourans exp...thanks
|
|
||||
|
||||
Είσαι οκ .... Κάλεσε τον έμπορο 210 7775380, για να κλείσεις ραντεβού την ημέρα και ώρα που σ' εξυπηρετεί ....
|
|||
|
|||
είναι εύκολο να ενημερώσεις και για μένα,για metzeler EXP;
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Περιμένω pm με τα στοιχεία σου ...
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε, σου στελνω pm με τα επιθυμητά ελαστικά
ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
έβαλα σήμερα τα καινούρια μου παπουτσάκια στον ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ !!!
έμεινα με τις καλλίτερες των εντυπώσεων...είχα ραντεβού 17:30 και έφτασα ένα τέταρτο νωρίτερα...μου προσφέρθηκε φραπεδάκι και 17:27 ανέβηκε το μηχανάκι στις μπάρες...μου έκαναν και χωρίς χρέωση την αγγαρεία να μου περάσουν ένα πίσω καινούριο δισκόφρενο και τακάκια που τους τα πήγα στο χέρι !!! 25 λεπτά μετά είχα ξεμπερδέψει !!!! ευχαριστώ πολύ το GSforum Last edited by MIKEVIII; 13-04-2010 at 20:22. |
|
|||
|
|||
τελικά Νίκο
κανονίστηκε κάποιο συνεργείο εδώ στα βόρεια ( Θεσσαλονικη και πέριξ ) για ΕΛΑΣΤΙΚΑ ...έχω αρκετούς που με ρωτούν για new ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ+endurο... ξυπόλητοι θα μείνουμε οι έρμοι........helppppppppppppppppppp!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Η αλήθεια είναι ότι, το αμελήσαμε λίγο ... Καλά που μας επαναπρογραμμάτισες .... Τα λέμε σύντομα ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αποφασιστηκε να αλλαζεται τα λαστιχα σας στον περιστερα.....για να σας βλεπουμαι απο κοντα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
όταν ήρθαμε Θεσσαλονίκη να κάνουμε τις συνεννοήσεις με τον Φίλιππο (Μαργαρίτη), ο μάγκας, ημέρα Σάββατο, ήταν κλειστά! Όπως είπε και ο Νίκος, θα το δούμε... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |