|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ) ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 1. Arkas ---------------> TWIN set 2. nsepsas -------------> TWIN set 3. zervas --------------> TWIN set 4. zervas --------------> TWIN set 5. theo ----------------> TWIN set 6. Mits70 --------------> TWIN set 7. ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ----> TWIN set 8. gma21 ---------------> TWIN set 9. Gazi ----------------> TWIN set 10. Pisokolitos --------> TWIN set 11. edmark -----------> Single set 12. ????-----------------> ;;;;;; .
|
|
|||
|
|||
Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλω Το θέλωΤο θέλω Το θέλω Το το
ΤΟ TWIN SET MOY |
|
||||
|
||||
ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ) ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 1. Arkas ---------------> TWIN set 2. nsepsas -------------> TWIN set 3. zervas --------------> TWIN set 4. zervas --------------> TWIN set 5. theo ----------------> TWIN set 6. Mits70 --------------> TWIN set 7. ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ----> TWIN set 8. gma21 ---------------> TWIN set 9. Gazi ----------------> TWIN set 10. Pisokolitos --------> TWIN set 11. edmark -------------> Single set 12. pepax66 ------------> TWIN set 13. ????----------------> ??????? .
|
|||
|
|||
Δεν εχει σημασια ποσα εκανα αλλα ποσα προκειται να κανω!!!!
Δεν ειχα την ενδοσυννενοηση γιαυτο δεν εκανα μεχρι τωρα! |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
το μονό σετ πόσο κάνει ;;;;;
|
|
|||
|
|||
Για να θυμηθούμε λίγο τις τιμές:
TWIN set: 245 ευρώ Single set: 138 ευρώ. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα παιδιά. Με ενδιαφέρει κι εμένα η αγορά ενός twin set. Αν δηλώσω κι εγώ συμμετοχή στη λίστα πότε θα την πάρω? Ευχαριστώ...
|
|
|||
|
|||
Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή...Απλά ενημερώστε με για το πότε και πώς θα παραλάβουμε... Η γυναίκα και ο γιός είναι ανυπόμονοι... :-) ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ) ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 1. Arkas ---------------> TWIN set 2. nsepsas -------------> TWIN set 3. zervas --------------> TWIN set 4. zervas --------------> TWIN set 5. theo ----------------> TWIN set 6. Mits70 --------------> TWIN set 7. ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ----> TWIN set 8. gma21 ---------------> TWIN set 9. Gazi ----------------> TWIN set 10. Pisokolitos --------> TWIN set 11. edmark -------------> Single set 12. pepax66 ------------> TWIN set 13. pit----------------> TWIN set
14. ????----------------> ??????? |
|
|||
|
|||
μπορειτε να βαλετε κι εμενα μεσα για ενα διπλο σετ το ενα για ανοιχτο και το αλλο για κλειστο κρανος
και πειτε μου τον τροπο πληρωμης!!! |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 19:44 |