|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
Απόσπασμα:
Έλα βρε Γιώργη και ξαναβρεθήκατε εδώ, μετά από τόσα χρόνια ; . |
|
|||
|
|||
...μικρος ο κοσμος ε?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Χαίρεται και από μένα σ΄αυτό το νήμα.Φαντάζομαι θα χετε πληροφορηθεί αλλά εάν όχι μπορείτε να κοιτάξετε στην υπογραφή μου,το ταξίδι που ζούμε και αναπνέουμε τους
τελευταίους μήνες εγώ με το φιλαράκι μου Στέργιο.Στο θέμα μας. Το επάγγελμά μου είναι ηλεκτρολόγος εγγαταστάτης.Επαγγελματικά τηρώντας "βιβλία" έχω από το 2000,υπαλληλικά από το 1993. Οι τιμές των ηλεκτρολογικών,καθορίζονται από τον εκάστοτε σύνδεσμο ηλεκτρολόγων. Αυτό που θέλω να αναφέρω είναι έχοντας έδρα την Λάρισα,μπορώ να κάνω έκπτωση έως 70% στον κατάλογο ηλεκτρολογικών εργασιών που έχουμε στην πόλη μας. Εαν υπάρχει κάποιο "έργο" και εκτός Λάρισας(που να μη δεσμεύει τις εργασίες πλέον των 3 μηνών από το παρόν πόστ)μπορώ να κάνω αντίστοιχες εκπτώσεις κατόπιν συμφωνίας. Επίσης μπορώ να εκδόσω "ηλεκτρολογικό σχέδιο" με μέτρηση test-boy tv455 στην τιμή των 70ευρώ,προσθέτωντας Φ.Π.Α και ρελέ αντιηλεκτροπληξίας όπου απαιτείται. Υ.Γ. α)οι τιμές είναι μέχρι τον οκτώβρη που θα φύγω,να μην δημιουργώ θέματα σε συναδέλφους που παλεύουν καθημερινά με τα θηρία(ΤΕΒΕ,ΦΠΑ,επιμελητήρια,ενοίκια,ΔΕΚΟ) β)θα χαρώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε συμβουλή-απορία κάθε ενδιαφερόμενου με το "ρεύμα" ασχέτως συνεργασίας. Last edited by 8avos; 20-05-2013 at 16:51. |
|
|||
|
|||
To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
Αγαπητοί συμφορουμιτες μαζί με μέλη της οικογένειας μου ανοίξαμε και λειτουργούμε στην περιοχή Δρεπανος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ πέντε χλμ απο το λιμάνι της πόλεως το επι πενταετία κλειστό δημοτικό ΚΑΜΠΙΝΚ της πόλεως . Στα πλαίσια λοιπόν της νέας μας αρχής προσφέρουμε έκπτωση 20% επί των τιμών στα μέλη του GS Forum . Πριν προχωρήσω σε ανάρτηση έχω ενημέρωσει τον Admin του φόρουμ αν επιτρέπεται αυτή η κίνηση . Ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
μια και το νημα ξεκινησε απο το 2011 μπερδευεσε για το τι ισχυει και τι οχι,καλη η προσπαθεια αλλα θελει μια ομαδοποιηση-επιβεβαιωση...
Το επαγγελμα μου ειναι τεχνκος ανελκυστηρων,ειμαι υπαλληλος σε εταιρεια,πολυ θα χαρω να βοηθησω...οπως μπορω |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε Μπάμπη ...
|
|||
|
|||
Yπαρχει κανενας φιλος για να αγορασω πλακακια δαπεδου,μπανιου και τετοια?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τελικά είσαι μεγάλος ΚΛΑΠΑΝΑΡΑΣ αδερφάκι μου.... . |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 14:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 16:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 08:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:24 |