|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum θα επισκεφθεί το νομό Μαγνησίας!!!
Για αρχη αλλη μια φορα ΜΠΡΑΒΟ σε ολους και πιο πολυ στον Μιχαλη(riko46) για την πολυ καλη οργανωση της εκδρομης..
Ενα μεγαλο μπραβο στον νεο μελος Στελιο που κρατουσε την καμερα για τα βιντεο και αλλο ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε μενα που οδηγουσα και εκανα αγωνα ταχυτητας για να σας φτασω για να σας τραβηξω το βιντεο...καθοτι ειμαι λιγο αργος... και τωρα ηρθε η ωρα για φωτο.... Πηγαινοντας για Α.Ιωαννη απο Βολο.. Φτανοντας οι τολμηροι εκαναν και μπανιο... |
|
|||
|
|||
Για σου Μιχαλη τρελε...
|
|
|||
|
|||
Το βραδυ φαγητο ολο το gsforum
Πολυ μπυρα και πολυ τσιπουρο ε Βασιλη?????? Μετα γλυκο και ποτακι... |
|
|||
|
|||
Φευγωντας για Τσαγκαραδα
Και αφου σταματησε η βροχη καιρος να βγαλουμε τα αδιαβροχα οσοι φωρουσαν.... |
|
|||
|
|||
Να πουμε και ολοι μαζι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Μιχαλη και η τουρτα εκπληξη απο τον ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ
|
|
|||
|
|||
Και εδω τελειωνει το φωτορεπορταζ και την συναντηση στον Βολο με τα υπολοιπα μελοι του gsforum...
Με ολες τις κουκλες παρατεταγμενες.. Πιο πολλες φωτο απο τον Μιχαλη και τα αλλα παιδια... Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω για την αναμνηση που μου χαρισατε απλοχερα ολοι σας!!!! Ελπιζω να ημουν αυτο που περιμενατε και να μην σας κουρασα με το οδηγημα μου... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Με την σειρά μου να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για την όμορφη παρέα τους, την διάθεση, το χιούμορ και την μοτοσυκλετιστική συμπεριφορά τους. Περάσαμε πολύ όμορφα παρ' όλο που ο καιρός δεν "σιγοντάρισε". Η καλή παρέα όμως ως ένα προνόμιο του GSforum πάντα ανταμοίβει..Νάμαστε καλά και πάντα τέτοια!!
|
|
|||
|
|||
μπραβο ωραιες φωτο επρεπε να ερθουμε απο παρασκευη , την αλλη φορα!
Υ.Γ. τελικα ειστε καλα παιδια!! |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πού θα πάμε και πότε .....(ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GS Forum) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πρόγραμμα - Που πήγαμε, που θα πάμε κ πότε | 6 | 04-05-2011 16:35 |
Ποιός θα σφάξει το αρνί το Πάσχα ;;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 19-03-2009 01:49 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 12:22 |
Το GS Forum γιορτάζει τις Αποκριές!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 28-02-2009 20:25 |
Πώς θα ηθελα να ειναι ενα forum? | Corsair | Διάφορα | 2 | 07-02-2009 01:43 |