|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Απόσπασμα:
Σωστοοοοοοοός!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως διάβασε το thread έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία που δύσκολο να γίνουν σούμα. Πάντως ο άξονας είναι γνωστό τουλάχιστον από τον Ιανουάριο 2012 ότι θα είναι από την ανάποδη στην επόμενη... Δεν ήταν καθόλου έκπληξη. Last edited by NLS; 03-10-2012 at 11:31. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα
Απόσπασμα:
ο λόγος έχει να κάνει με τον τύπο του ΚΙΝΗΤΗΡΑ και όχι με τον χρωματισμό ή τον αναβάτη που τη χρησιμοποίησε κάπου, κάπως, κάποτε... μια χαρά μοτό έχεις και είναι και "μοναδική"... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχω ξεκινησει διαβασμα για να αλλαζω κανενα λαδακι και καμια βαλβολινη,τακακια κ.α. στο παλιο για να μην μεινω στα πρακτικα και εδω ειμαστε... ειμαι μελετηρο παιδι |
|
|||
|
|||
καλά τα σπάει τελικά το νέο GS, τώρα που είδα πολλές φωτο.
Τι με φτιάχνει: όργανα, αναρτήσεις, νέα ηλεκτρονικά κ τεχνολογία, εξάτμιση, φώτα! Τι με χαλάει: Πιο στρητ χαρακτήρας, πολλά πλαστικά, λασποτήρες κάτω από τη σέλα, η μουτσούνα λίγο υπερβολή Επίσης αν χαζέψεις το νέο GS και μετά πας και δεις το αερόψυκτο, σου φαίνεται λίγο παροχημένο το αερόψυχτο σχεδιαστικά. Το υγρόψυχτο είναι από το μέλλον σχεδιαστικά, ολίγον διαστημόπλοιο. |
|
|||
|
|||
Aυτος δεν ειναι ο στοχος; Οταν φτιαχνεις ενα καινουριο , το παλιο πρεπει να φαινεται
|
|
|||
|
|||
Το σίγουρο είναι ότι προκάλεσε παγκόσμιο μοτοσυκλετιστικό ενδιαφέρον.
Δείτε (non-BMW) sites κλπ. Στις φωτό άρεσε. Στα χαρτιά άρεσε. Στα βίντεο άρεσε. Όσοι πήγαν μέχρι στιγμής και το είδαν, τους άρεσε. Το ποιο ουσιώδες δεν έχει απαντηθεί όμως ακόμα. Πως είναι καβάλα. Πέρα από το τι μας λένε τα marketing. Προσωπικά και επί της ουσίας περιμένω βελτίωση, το πόσο... θα δείξει. Η κίνηση να μην το κάνουν παραπάνω υδρόψυκτο από όσο... χρειάζεται (!), κατάφερε να μην αποξενώσει και τους κλασικούς υποστηρικτές του μπόξερ. Όλα φαίνονται βελτιωμένα (εκτός τα κιλά ίσως - αλλά λίγο - και μάλιστα από κάποιους αυτά τα 5-10 κιλά είναι καλοδεχούμενα), αλλά πουθενά η "υπερβολή". Κάτι να μην αποξενώσει τους παλιούς υποστηρικτές, αλλά να φέρει και νέους ΣΥΝ να δείξει στον ανταγωνισμό και ότι "είμαι στο σήμερα και γω, τι νόμιζες". Η κίνηση για την συντηρητική προσθήκη αλόγων (εγώ επιμένω ότι γινόταν και καλύτερα) έχει πολλαπλές έννοιες. Από τη μια σου λέει "εγώ ορίζω την κατηγορία και η κατηγορία πήγαινε να χάσει την κατεύθυνση της" (μήπως έχουν άδικο;...). Από την άλλη σου λέει "δεν με λες και αναξιοπρεπή, με αυτή τη χαρτογράφιση πάλι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ θα είμαι". Από την παράλλη σου λέει (και κάνει επίδειξη δύναμης) "δεν έχω ανάγκη για τέτοιο κράχτη, έχω τόσα ως σύνολο". Όπως είπα, θα δείξει. Είναι ένα νέο στοίχημα. Είναι σχεδόν ισοδύναμο άλμα (κατά άλλους ελαφρώς μικρότερο κατά άλλους ελαφρώς μεγαλύτερο) από την μεταπήδηση 1150GS -> 1200GS το 2004. |
|
|||
|
|||
Τιμη;;; Ποτε θα μαθουμε για να βγαλουμε τα κομπιουτερακια...
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά είπαμε η λογική (και η ιστορία της BMW) λέει ότι αφού αντικαθιστά ένα μοντέλο, θα πάρει την τιμή του (όσο βέβαια είχε με ABS που τώρα είναι στάνταρ).
Συνήθως οι αποκλήσεις είναι μικρότερες από 5%. Τώρα σε μια κλίμακα πχ. 15000 (λέω ένα τυχαίο νούμερο και δεν μιλάω μόνο για το GS αλλά και σε κάθε εταιρία)... Αν κάτι κάνει 14500 ή 15500 (ή ακόμα και 14 με 16) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν το θεωρώ άξιο λόγου. Όχι γιατί... 2 χιλιάρικά είναι μικρό νούμερο, αλλά μιλώντας ως κλίμακες έτσι το βλέπω. Όταν συγκρίνεις μια μηχανή που κάνει 8 και μια μηχανή που κάνει 6, τα 2 χιλιάρικα είναι διαφοράρα όχι αστεία. Είναι διαφορά κλάσης (όπως παλιά κοιτάγαμε τα μονοκύλινδρα F650GS, τα transalp από τη μια και από την άλλη τα XT κλπ.). Όμως στα... 15, μόνο τα μπλιμπλίκια που θα βάλει ή δεν θα βάλει άλλος η διαφορά υπερκαλύπτεται. Όπως είπα δεν το λέω για το GS. Είναι όπως όταν ο άλλος πάει να πάρει (κάποτε... χαχαχα) 40 χιλιάρικα αυτοκίνητο και κόβει το... χρωμιομένο πλαινό πόρτας (καρατυχαίο παράδειγμα) που το ήθελε για να κάνει... οικονομία. (ναι μπορεί να έκανε υπερτιμημένα 400 ευρώ πχ. αλλά ρε τύπε... 40 χιλ. πας να δώσεις, πάρε αυτό που θες τουλάχιστον) Είναι βέβαια θέμα φιλοσοφίας. Άλλος θα σου πει "εγώ θέλω golf και ας το πάρω χωρίς πόρτες αν αυτές είναι έξτρα" (αντί να πάρει το τάδε που τα έχει όλα μέσα στην ίδια τιμή περίπου). Ε οκ ίσως αυτό τον ευχαριστεί. Ίσως πάλι όχι (εκεί μιλάμε για θύματα, όχι καταναλωτές). Εγώ πάντως 2 δίτροχες BMW είχα στη ζωή μου (μέχρι στιγμής) και τις δυο τις ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ όπως τις ήθελα και τις περίμενα μήνες να έρθουν ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΗΘΕΛΑ. Είπαμε γούστα. Εξάλλου δεν βλέπω να ξαναβλέπω αγορασμένο όχημα καινούριο στη ζωή μου. Last edited by NLS; 03-10-2012 at 13:01. |
|
|||
|
|||
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχει κανένα 17αρι σκέτο.θα ναι υπερτιμημένο.
Προσωπικά θα το ήθελα χωρίς ηλεκτρικές αναρτήσεις και μόνο με ABS και antispin,τίποτα άλλο.αλλά ως γνωστών θα φέρουν τις έξτρα εκδόσεις Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι αρχίζει να μου φαίνεται συμπαθητικό,φοβάμαι βεβαία τις παιδικές ασθένειες πού ακόμα και στο παλιό έπρεπε να ρθει η τελευταία γενιά για να διορθωθούν οι περισσότερες,οπότε μόνο παιδικές πού δεν ήταν,υπήρξαν και οι εξαιρέσεις φυσικά. Το παλιό ήταν αρχοντικό,το νέο είναι αλητεία κι αυτό μου αρέσει καλύτερα καθώς το κυριλέ δεν μου αρμόζει. Πιστεύω ότι μέχρι Μάρτιο θα μας έχουν λυθεί οι απορίες αν έχει έρθει. Η μαμά εξάτμιση πάντως αίσχος...λογικό,ακολουθεί την μόδα με τις εξατμίσεις κουτιά... Ωραίο πάντως στο σύνολό και τα 125 ονομαστικά άλογα πιστεύω ότι είναι μία χαρά...άλλωστε κλασσικά στο μέλλον θα τις δώσουν 10 με 15 άλογα παραπάνω. Προσωπικά ανησυχώ περισσότερο με το σύστημά της υδροψυξης,μην έχει θέματα. Ειδομέν Στάλθηκε από το τούμπανο Galaxy i9300 μου |
|
|